Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődöm meg ezen?
A barátommal már 1 hónapja nem találkoztunk, mert kint volt külföldön az apukájánál és jövő héten hétfőn fog hazaér egy nagyobb repülőút után. Nekem már nagyon-nagyon hiányzik, régen láttuk egymást... Írta, hogy jön is hozzám aznap, viszont én azt gondoltam, hogy a reptérről jön hozzám, aztán itt pihenget, erre bejelentette, hogy ő majd csak este jön, mert otthon alszik előtte kicsit (arról sincs szó, hogy pl az anyukáját akarja először látni mivel egyedül lesz otthon). Én ezen nagyon megsértődtem... Szerintetek jogos?
L22
Ja, hogy ahhoz túl hideg van, hogy megmozdítsd érte a hátsód, de azért megy a hiszti, ha nem egyből hozzád megy fáradtan, büdösen, bődöndökkel.. Igazi mintabarátnő vagy, mondhatom.
Moonlight Runner - LOL, és tényleg :D
Annyira ne legyél elkenődve, csak annyi történt, hogy mindketten máshogy terveztetek. Egy alvó emberrel úgyse csinálsz semmit a nézegetésen/kerülgetésen kívül. Nem mindig azt kapja az ember amit szeretne, néha ez nagy probléma, néha pedig nem. mivel ez nem olyan, ezért ne fújd fel szerintem.
30/f
Hát még jó, hogy kiírtam ezt a kérdést :D Megtanultam ezt a kapitányos dolgot és ezen már nem fogok hisztizni
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!