Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődöm meg ezen?
A barátommal már 1 hónapja nem találkoztunk, mert kint volt külföldön az apukájánál és jövő héten hétfőn fog hazaér egy nagyobb repülőút után. Nekem már nagyon-nagyon hiányzik, régen láttuk egymást... Írta, hogy jön is hozzám aznap, viszont én azt gondoltam, hogy a reptérről jön hozzám, aztán itt pihenget, erre bejelentette, hogy ő majd csak este jön, mert otthon alszik előtte kicsit (arról sincs szó, hogy pl az anyukáját akarja először látni mivel egyedül lesz otthon). Én ezen nagyon megsértődtem... Szerintetek jogos?
L22
Nem jogos. Teljesen alap, hogy szeretne otthon lecuccolni, lepihenni, lezuhanyozni.. Mi mulik ezen a par oran?
Ha ilyen piti szarokon kepes vagy igy megsertodni, akkor az is csodalatra melti, hogy egyaltalan talalkozni akar veled.
Sajnáljuk, az Ön barátja kiugrott az Atlanti-óceán felett, amikor szembesült azzal, hogy találkoznia kell a barátnőjével.
Üdvözlettel: A kapitány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!