Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fertőző beteg, pl influenzás, akkor szerintem ez érthető. Én sem engedtem, hogy meglátogasson párom, mikor egy hete nagyon lebetegedtem. Nem akartam megfertőzni, mert minél hamarabb egészségesen akartam újra vele lenni. Anyukájával meg párod együtt él, így ő sajnos így is, úgy is elkapja, ha nagyon fertőző. Én szüleim is elkapták, pedig igyekeztem minél jobban bezárkózni, sokat szellőztettem...stb.
Ha nem ilyesmiről van szó, akkor probléma lehet, hogy ennyire anyás... Ebben az esetben mondd el, hogy jól esne, ha számítana rád, és nem anyukájára támaszkodna, hiszen idővel te leszel majd vele egy háztartásban. Nem árt, ha betegen, sérülten is ismeri egymást a két ember párkapcsolatban, hiszen minden gördülékenyebben megy, ha minél hamarabb kiismerik a másik szükségleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!