Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze az aktuális partneretekkel?
Gondolok itt.. helyre,szövegre, mennyi idő után..
igazából az egész történet érdekel (:
Kort és Nemet is kérnék :)
nem a bunkókra inkább a rosszfiúkra, sztm x3
amúgy Marilyn Manson koncerten x3 pár feles után rávigyorogtam mert megtetszett a haja, és mint kiderült később ezt bíztatásnak vette, mögémkerült a tömegben és megkérdezte a nyakába vehet e x3 persze először ő is csak megdugni akart, saját bevallása szerint x3 aztán rájött h érdekes vagyok :D
még aznap összejöttünk, és azótais jah x)
17/l
Hát úgy volt, hogy már tök régen kinéztem magamnak, megszereztem az msn-jét, és ott beszélgettünk. Eleinte nem sokat, aztán még annyit se, de aztán megtörtént a csoda, és egyre többet beszélgettünk -mindenről. És sokszor kitértünk arra is, hogy kinek ki tetszik, de "valamiért" egyikünk se válaszolt. Persze voltak jelzések, hogy nagyon is tetszünk egymásnak, de valahogy sose mondtuk ki nyíltan. Szóval eljátszadoztunk így egy ideig. Aztán kiszedte belőlem, hogy belé vagyok zúgva... És bevallotta, hogy ő is belém. Aztán jött az első randi... ^^ Azóta is együtt vagyunk, boldogan. :D
15/L
A jelenlegi barátommal már régről ismertük egymást azelőtt, h összejöttünk volna. Kb fél évig voltunk csak barátok, akkor ő mással járt és nekem is volt egy pasi az életemben, aki sajnos kihasznált, ezért ejtettem. Közben ő is szakított a csajjal, mert az ők kapcsolatuk is rémes volt, elkezdtünk beszélgetni, majd oda jutottunk, h együtt melóztunk, én besegítettem neki és feleztünk. Meló közben nagyon sok időnk volt beszélgetni és nagyon megkedveltem, de eszembe se jutott volna, h járjak vele.
Aztán 2hónapra rá kezdett egyre jobban közeledni, s végül megcsókolt. Ültünk a padon, ő először háttal ült, majd megfordult, közelebb húzódott és kicsit csipkelődtünk, majd megpuszilta az arcom, utána a szám mellett és végül a számat is... nagyon jó volt, bár akkor még nem voltam szerelmes belé, de azóta (8hónapja járunk) beleszerettem és most boldogok vagyunk:)
ja, én 17 vagyok, ő meg 22:)
Egy ott alvós buliba...részeg voltam és kijelentettem, hogy mellette fogok aludni(a nevét se tudtam pontosan) megtörtént a dolog...és azóta is együtt vagyunk lassan 1,5 éve:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!