Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöttetek össze az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze az aktuális partneretekkel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt.. helyre,szövegre, mennyi idő után..

igazából az egész történet érdekel (:

Kort és Nemet is kérnék :)

2010. máj. 5. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elöszőr amikor közel voltam hozzá azt mondtam hogy huuu de meg*asználak.. Utána egyszer egy órán benyitott az ajtón azt mondtam neki hogy szia cica ha hazakisérlek megtartasz??? de sajnos még nem jöttem össze vele, nem is értem hiszen a csajok a bunkó pasikra buknak nemde??? :S
2010. máj. 5. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:

nem a bunkókra inkább a rosszfiúkra, sztm x3

amúgy Marilyn Manson koncerten x3 pár feles után rávigyorogtam mert megtetszett a haja, és mint kiderült később ezt bíztatásnak vette, mögémkerült a tömegben és megkérdezte a nyakába vehet e x3 persze először ő is csak megdugni akart, saját bevallása szerint x3 aztán rájött h érdekes vagyok :D

még aznap összejöttünk, és azótais jah x)

17/l

2010. máj. 5. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem várom meg vele a buszt, kikeféli belőlem a lelket...Nem vártam meg...Megtette:D:D:D
2010. máj. 5. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát úgy volt, hogy már tök régen kinéztem magamnak, megszereztem az msn-jét, és ott beszélgettünk. Eleinte nem sokat, aztán még annyit se, de aztán megtörtént a csoda, és egyre többet beszélgettünk -mindenről. És sokszor kitértünk arra is, hogy kinek ki tetszik, de "valamiért" egyikünk se válaszolt. Persze voltak jelzések, hogy nagyon is tetszünk egymásnak, de valahogy sose mondtuk ki nyíltan. Szóval eljátszadoztunk így egy ideig. Aztán kiszedte belőlem, hogy belé vagyok zúgva... És bevallotta, hogy ő is belém. Aztán jött az első randi... ^^ Azóta is együtt vagyunk, boldogan. :D

15/L

2010. máj. 5. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:

A jelenlegi barátommal már régről ismertük egymást azelőtt, h összejöttünk volna. Kb fél évig voltunk csak barátok, akkor ő mással járt és nekem is volt egy pasi az életemben, aki sajnos kihasznált, ezért ejtettem. Közben ő is szakított a csajjal, mert az ők kapcsolatuk is rémes volt, elkezdtünk beszélgetni, majd oda jutottunk, h együtt melóztunk, én besegítettem neki és feleztünk. Meló közben nagyon sok időnk volt beszélgetni és nagyon megkedveltem, de eszembe se jutott volna, h járjak vele.

Aztán 2hónapra rá kezdett egyre jobban közeledni, s végül megcsókolt. Ültünk a padon, ő először háttal ült, majd megfordult, közelebb húzódott és kicsit csipkelődtünk, majd megpuszilta az arcom, utána a szám mellett és végül a számat is... nagyon jó volt, bár akkor még nem voltam szerelmes belé, de azóta (8hónapja járunk) beleszerettem és most boldogok vagyunk:)

ja, én 17 vagyok, ő meg 22:)

2010. máj. 5. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
A kocsmában ismertem meg. Épp Bódi Magdi szólt a zenegépből.
2010. máj. 5. 19:22
 7/11 anonim válasza:
Már nagyon régóta tetszett nekem,rávettem magam hogy felvegyem msn-re és megismrekdejek vele.Alig beszéltünk mert bátortalan voltam ő meg nem írt rám.Egy nap kiabált nekem egy csapat fiú hogy menjek oda stb ő is ott volt és ő volt a fő(: de nem mentem:( nemsokára kiderült hogy itt lakik a közelbe és ide jár ki bmxezni.Egyre többet jártam oda én is mert egy haverommal volt és szolt nekem a haverom hogy menjek oda. Odamentem miközben a szívem ugy dobogott mint még soha és a gyomromba is pillangók voltak:$.Bezsélgettünk jól elvoltunk és rájött hogy én vagyok aki felvette msnre.Aznap este rámírt higy örült hogy jobban megismerhetett.Azután többször találkoztunk ugyanazon a helyen ugyanazokkal ez több héten át tartott.Egyszer hazakisért megfogta a kezem és mondta hogy nagyon tetszek neki mondtam neki hogy ő is nekem és megvolt a csók(: ez két és fél hónapig tartott de ő már mádfél éve tetszett nekem.De megérte mert nagyon szerelmes vagyok :)
2010. máj. 5. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
buliba
2010. máj. 5. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy ott alvós buliba...részeg voltam és kijelentettem, hogy mellette fogok aludni(a nevét se tudtam pontosan) megtörtént a dolog...és azóta is együtt vagyunk lassan 1,5 éve:)

L/19

2010. máj. 5. 20:38
 10/11 gabriell88 ***** válasza:
huh.. én egy étteremben dolgozom és az egyik törzsvendég haverja volt ő, akit természetesen rögtön be is mutatptt nekem, egy hónap szóvicc és kötöszködés után megkérdezte h van e kedvem munka után tallkozni vele... volt:D dután tól reggel 4 ig dolgoztam ő megvárt majd elmentünk hozzá, délután kettőig beszélgettünk, de már majd leragadt a szemünk, míg végül megcsókolt.. rá 2 hónapra szakítottunk egy hónapig voltunk külön,majd megegyeztünk h barátok maradunk, egyik este épp haza felé sétáltunk és természetesen kötekedtünk egymással, míg a falhoz nem szorított és azt nem mondta h "fejezd be, mert szeretnélek visszaédesgetni, mert egy hülye voltam és szeretlek" azóta is együtt:D
2010. máj. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!