Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?
Ja, azt kifelejtettem, hogy egyetlen olyan nőt se ismerek, akinek ez szempont lenne.
Van, aki nyűglődik, hogy jó lenne kocsival járni..... aztán összeszed némi pénzt, leteszi a jogsit, és vesz egy kis ezres swiftet. Senkit nem ismerek, aki mástól várná, hogy a feneke alá rakjon egy luxusautót.
valahogy nem tudom komolyan venni az olyan embereket, akik nem tudnak értelmesen megfogalmazni egy mondatot. és aztán még ő írja másra, hogy buta. :D
az jutott eszembe, hogy ha minden nőnél alapelvárás az autó, és nem jönnek össze olyannal, akinek nincs, akkor hogy lehet az, hogy budapesten tömegközlekedésen tömegesen látok párokat? :D
Írta, hogy vidéken van ez. Tudod, mindenre van kifogás :D Nem fogod megmagyarázni, akkor is mi nők vagyunk a pénzéhes r0hadékok, akármit csinálunk :D
Ne fáradj, én már párszor próbálkoztam ezzel a magyarázattal, hogy a bkv tömve van "átlagos" párokkal, mindig hazugnak tituláltak, kaptam a 0%-ot, és háborogtak tovább :D Engedd el.
Vidéken,sok városban van tömegközlekedés. Sok párt látok utazni busszal. A korosztály vegyes. Életemben nem találkoztam még olyan nővel,akinél szempont lett volna a kocsi (szerencsére ) ez csak azt igazolja,hogy normális az ismerősköröm.
Én nőként lenézem azt a srácot,akinek van kocsija ugyan,de a szüleinek köszönheti és.még henceg is vele,büszke rá. Elkerülöm.messziről az ilyen selyemfiúlat,akik ééetükbe nem.dolgoztak,demár 17 18 évesen verdájuk van. Legyen,csak ne reklámozza magát
Nekem több mint öt éve van autóm. Egy Kelet-Észak-kelet magyarországi kisvárosban lakom. Ráadásul elég ritka autóm van, nekem volt a várodban előszőr. (Most már 3 embernek is van ilyen) Szép, kényelmes, kicsit sportos és fiatalos autó.
Soha nem tűnt fel, hogy valaki azért akarna megismerni, mert autóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!