Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a nők egymással versenyeznek h a pasim nekem ezt vett azt vett és ez a trendi. Mintha a nők körében elvárás lenne ha pasinak autója ház stb. Arról nem is beszélve h mellesleg buták is nem egy ilyen esetet láttam h azt hiszik h van egy autód akkor tele vagy pénzel. Élnek veled pár évig utána dobnak mert nekik a ELVÁRÁST HOZNI KELL H NE MARADJANAK SZÉGYENBE A NŐK KÖRÉBEN.
2017. jan. 17. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ja, azt kifelejtettem, hogy egyetlen olyan nőt se ismerek, akinek ez szempont lenne.

Van, aki nyűglődik, hogy jó lenne kocsival járni..... aztán összeszed némi pénzt, leteszi a jogsit, és vesz egy kis ezres swiftet. Senkit nem ismerek, aki mástól várná, hogy a feneke alá rakjon egy luxusautót.

2017. jan. 17. 22:10
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

valahogy nem tudom komolyan venni az olyan embereket, akik nem tudnak értelmesen megfogalmazni egy mondatot. és aztán még ő írja másra, hogy buta. :D

az jutott eszembe, hogy ha minden nőnél alapelvárás az autó, és nem jönnek össze olyannal, akinek nincs, akkor hogy lehet az, hogy budapesten tömegközlekedésen tömegesen látok párokat? :D

2017. jan. 18. 02:39
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

Írta, hogy vidéken van ez. Tudod, mindenre van kifogás :D Nem fogod megmagyarázni, akkor is mi nők vagyunk a pénzéhes r0hadékok, akármit csinálunk :D

Ne fáradj, én már párszor próbálkoztam ezzel a magyarázattal, hogy a bkv tömve van "átlagos" párokkal, mindig hazugnak tituláltak, kaptam a 0%-ot, és háborogtak tovább :D Engedd el.

2017. jan. 18. 09:06
 24/25 anonim ***** válasza:

Vidéken,sok városban van tömegközlekedés. Sok párt látok utazni busszal. A korosztály vegyes. Életemben nem találkoztam még olyan nővel,akinél szempont lett volna a kocsi (szerencsére ) ez csak azt igazolja,hogy normális az ismerősköröm.

Én nőként lenézem azt a srácot,akinek van kocsija ugyan,de a szüleinek köszönheti és.még henceg is vele,büszke rá. Elkerülöm.messziről az ilyen selyemfiúlat,akik ééetükbe nem.dolgoztak,demár 17 18 évesen verdájuk van. Legyen,csak ne reklámozza magát

2017. jan. 19. 00:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem több mint öt éve van autóm. Egy Kelet-Észak-kelet magyarországi kisvárosban lakom. Ráadásul elég ritka autóm van, nekem volt a várodban előszőr. (Most már 3 embernek is van ilyen) Szép, kényelmes, kicsit sportos és fiatalos autó.

Soha nem tűnt fel, hogy valaki azért akarna megismerni, mert autóm van.

2017. jan. 19. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!