Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a nők egymással versenyeznek h a pasim nekem ezt vett azt vett és ez a trendi. Mintha a nők körében elvárás lenne ha pasinak autója ház stb. Arról nem is beszélve h mellesleg buták is nem egy ilyen esetet láttam h azt hiszik h van egy autód akkor tele vagy pénzel. Élnek veled pár évig utána dobnak mert nekik a ELVÁRÁST HOZNI KELL H NE MARADJANAK SZÉGYENBE A NŐK KÖRÉBEN.
2017. jan. 17. 17:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy jöttem össze a barátommal (húszon évesek vagyunk), hogy neki még jogsija sem volt. És nem zavart mert összejöttünk.

Én sem ismerek senki olyan nőt a környezetemben akinek ez számítana. Ha valaki ez alapján jön össze valakivel akkor szerintem az a nő ennyit is ér.

2017. jan. 17. 19:02
 12/25 Költőnő? ***** válasza:
76%
Kelet-Magyarországon lakom, és nem mind ilyen. Van több, persze, de nem kell egyből jönni a "nők"-el, csak mert te csak nyomorék r.ib@ncokat ismersz.
2017. jan. 17. 19:03
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Így se áll az elméleted.

Falun lakok. Van saját kocsim. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem jelent semmit, csak baromi sok kiadást. Kb. 100 pasiból 99-nek van kocsija, különben nem tud bejárni dolgozni.

Legfeljebb az az egy panaszkodhat, akinek se kocsi, se állás.

Akkor most kezdjük elölről. ;)

Falun és Bp-en nem számít. Akkor hol?

2017. jan. 17. 19:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Néha úgy érzem, hogy minden nap kisorsoljátok, hogy éppen miről menjen a rinya... Ma pl az autó az, ami nélkül aztán soha a büdös életben nem lehet becsajozni, tegnap a kigyúrt test és rosszfiús stílus volt a sláger, és ha tippelnem kéne, akkor holnap meg az lesz soron, hogy ha nem vagy diplomás, akkor meg se próbálj közeledni a nőkhöz, mert halott vagy a szemükben. Eltaláltam?
2017. jan. 17. 19:08
 15/25 A kérdező kommentje:
#14 elején kikötöttem h TISZTELET A KIVÉTEL! Nem mindenkire értem, de egyre többi ilyen van sajnos
2017. jan. 17. 19:17
 16/25 anonim ***** válasza:
14: én arra szavazok, hogy holnap a péniszméret lesz a fő téma, az már régen volt.
2017. jan. 17. 19:28
 17/25 anonim ***** válasza:

Az én baráti körömben sem tapasztaltam ezt. Valamint, az barátomnak sincs jogsija, nekem sincs. És egyenlőre értelmét se látjuk,hogy legyen autónk. Mivel fenttartani se tudná egyikőnk se ,még közösen se.Először költözzünl össze. Esetleg utána ha nagyon nagy szükségünk lesz rá.

De én simán le tudnám élni az életemet kocsi nélkül,már csak a környezetszennyezás miatt.

Sokat utazunk együtt a párommal, pl. Nyaralni is busszal.mentünk eddig mindig vagy diákmunka miatt is simán kibírtul az utazást..28órás utazások...

És a párom nem érti a haverjait,akik még a szüleiknél élnek, elköltözni nem tudnak,de azért vettek maguknak kocsit és fészen minden nap fotózgatják a kicsikéjüket... semmi értelme

Szóval megint egy olyan hozzászoló lennék,akinek nem inge.. nem is vettem magamra...

Alföldi vagyok,ha ez számít..

2017. jan. 17. 19:48
 18/25 anonim ***** válasza:

A barátomnak sincs jogsija**

Elírtam a névelőt! Meg tele vagyok helyesírási hibával... mindog későn veszem észre

2017. jan. 17. 19:49
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Áldom az istent, h nem tartozom ezek a nők közé!
2017. jan. 17. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Vidéken lakok, a barátom az anyukája Tigrájával járt, mikor összejöttünk. Hmm, igazi luxus álomautó :D Egyből benedvesedtem, mikor megláttam. :D

3 hónapja voltunk együtt, mikor először láttam a saját kocsiját (azután tudtam meg, hogy egyáltalán van olyanja, hogy összejöttünk), ami igazából tényleg tetszik, különlegesebb modell, van vagy 10 db az országban (egyébként nem drága, 400k körül vette), és mióta együtt vagyunk, konkrétan megszerettem a kocsit, annyi jó közös élményünk volt "vele", segíthettem centírozni a kerekeit, a csomagtartóján ücsörögve vacsoráztunk a Balatonon a naplementében, a motorháztetőjén fetrengve nézegettük a csillagokat, bele kapaszkodva szeretkeztünk többször, "ő" volt az első kocsi, amit valaha vezettem, stb. Szóval tényleg szeretem azt a dögöt.

Viszont nem miatta vagyok a barátommal, és magát a kocsit se azért szeretem, mert drága.

Néha eszembe jut, mikor valahol kiszállunk a kis 2ajtós sportkocsiból, hogy biztos 1-2 ember azt hiszi, azért vagyok a párommal mert "pénzes" (amúgy szakmunkás :D ), de igazán nem érdekel, max néha poénkodunk rajta. Mindenki azt hisz, amit akar :D

Akkor is szeretném őt, ha nem lenne kocsija. Mondjuk akkor bajos lenne találkoznunk, busszal/vonattal 3-4 óra az út a lakhelyeink között, kocsival szűk 1 óra... Lehet, hogy ezért elvárás többeknek vidéken, nem mindenhol jó a tömegközlekedés.

Amúgy meg örülj, hogy egyből első körben elkerülnek a gold diggerek, nem pazarolják az idődet.

2017. jan. 17. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!