Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mi lenne a megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi lenne a megfelelő döntés, szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval, az történt, hogy 9 hónapot voltam együtt egy fiúval, és én 16/L vagyok, ő pedig 20/F. Az elején nagyon nagy volt az iránta való rajongásom, majd idővel csillapodott, ahogy folyamatosan megbántott. Végül már egyátalán nem szerettem vele lenni. Hanyagoltam, és megbántottam. Rengetegszer kikacsintottam a kapcsolatból, és megcsaltam, amit szégyenlek is. De nem tehetek róla, ilyen vagyok, az előttem álló példa is ilyen volt. :( aztán pár napja szakítottunk, és én azóta lelki és fizikai beteg lettem, folyamatosan felmegy a lázam, fáj mindenem, nem eszek, nem beszélek. Mint egy halott. Mikor meghallottam hogy máris más lányokat fűzöget, összeestem, és sírtam egésznap. Nagyon kivagyok borulva. De vele sem bírnám már, de nélküle sem. Mit tegyek? nagyon a betege lettem a szakításnak.
2010. máj. 5. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
majd elmúlik
2010. máj. 5. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
mert abirtoklási vágy van benned. mint az én volt barátnőmben. kidobott egy másik fiúért és belé halálosan szerelmes állítólag, de ha megtudja, hogy egy másik lányra fél szemmel rápillantottam, féltékeny...
2010. máj. 5. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretnéd kikérni szüleid véleményét..?:) vagy barátnők/barátok.. Sajnállom..:(
2010. máj. 5. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább egy-két hétig légy beteg a szakítástól, mint életed végéig a kapcsolattól.
2010. máj. 5. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Drága, ha "rengetegszer kikacsintottál a kapcsolatból", akkor egy szavad nem lehet. Most már késő szégyellni, és megbánni a dolgokat. Ha ő hűséges volt hozzád, akkor pedig örülj, hátha talál valami normálisabbat, mint Te.

Barom voltál, megcsaltad, fogadd el, hogy neki más lány kell.

No comment ...

2010. máj. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!