Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a nők nagyrésze taktikázva, manipulálva, szeretnék hogy az legyen amit ők szeretnének? Sok férfi ezt miért nem veszi észre,
igy van ahogy kettes írja.. ezert vagyok egyedul. ;)
Nekik, ez a "fegyver" jutott, érzelmi manupulacio, egymas között is ez megy, egy no mindig verseng egy másik nővel.
Akkor keresd azt az 1%-ot. Nekem sem a ferfiak 99%-ka kell, csak az az egy aki hozzam passzol ;)
Innentol kezdve hogy megvan csak aldom az eget hogy megtalaltam mert most ugy erzem senki nem lenne eleg intelligens, jo humoru blablabla (sok kozhely) - szoval aki megfelel. De nem is erdekel. Keresd azt az egyet. Es ha meglesz, majd pont lesz@rod hogy a tobbi lany fiu milyen.
Habár a férfiak azt mondják nem szeretik, ha már benne vannak,azért gyakran élvezik a történéseket.
Amúgy ez nem tudatos sok nő részéről, taktikázik és manipulálja az apját már gyermekkorától, hogy bármit megkapjon amit akar és az legyen amit ő akar.
Az a durva, hogy ha valaki leírja a véleményét, ami negatív a nőkre nézve, lepontozzák, mint ha az egész csak egy verseny lenne.
Tudom, most engem is lefognak, nesze-neked szabad gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!