Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek olyan hogy a barátja barátjára volt féltékeny?
A barátomnak úgy érzem a barátja sokkal fontosabb mint én, már az is sok hogy vele Naponta több órát beszél telón, még velem ez már ritkább (na meg én hívjam). Illetve most is mi már jó két hete nem találjoztunk, mert beteg, erre most írta hogy ott aludt a barátjánál (akinek még családja is van). És ha ezt szóvá teszem, akkor nem érti. Ok, én is szeretem a barátnőim, de nem lógunk állandóan egymáson. Már mondtam neki hogy ha a barátjának nem lenne családja, össze kéne házasodniuk...
Vajon csak én fújom ezt föl, vagy tényleg gáz kicsit? Ok, én vidéken lakok, a barátja meg pesten (ő is), de azért hozzánk az 1 óra busz se a világvége...
Nem szoktam ezen pörögni, csak néha kiborít, mert rosszul esik.
Két éve vagyunk együtt, ezzel a sráccal meg kb egy éve vannak ilyen jóban.
27f, 32n
Nem volt, mert záros határidőn belül én lettem számára fontosabb.
Jogosak a rossz érzéseid.
Nem,mert egy igazi barátságot soha nem rúgnék fel egy Nő miatt. Ilyenkor le kell ülni megbeszélni a történteket egy pohár ital mellett és helyre kell tenni a dolgokat.
Sokan mondják, hogy nincs abban semmi rossz, ha a barátod Exével összejössz....igazi barátok között ez tabu, fel sem merülne bennem.
39F
Szerintem szánalmas mikor a barátokratöbb időt szán az ember,mint a párkapcsolatára.
És még sajnálja is azt a kevés időt.
A fontossági sorrend normál esetben először a párkapcsolat és csak utána a haverok. A párunkkal kell több időt tölteni,vele fogunk együtt élni,őt kell minél jobban megismerni.
Nem baj ha havernál alszik,de a barátnőjével még többet kéne aludni,foglalkozni.
Csak engem idegesít ez a szöveg,hogy. Barátot nem dobunk egyetlen nő miatt sem..
Véleményem szerint a cimboráknak nem szabdna féltékenynek lenni,ha a cimborájuk az estét a párjukkal töltik.
Itt az ideje, hogy leüljetek beszélgetni.
Nagyon nem jó, ha úgy érzed, hogy a barátja fontosabb neki, mint te.
Én is azt vallom, hogy ha van párom, akit tényleg szeretek, és harmonikus a kapcsolatunk, valamint nem csak úgy vagyok vele, hanem komoly kapcsolatot szeretnék vele, akkor nyilván ő a legfontosabb, nem pedig más.
Szerintem is a párunkkal kellene a szabadidőnk kb felét tölteni, a másik felét pedig a hobbikra és barátokra szánni. Elvégre, nem egy focilabdával akarsz összeköltözni, és nem a legjobb haverodat szeretnéd elvenni feleségül, nem vele akarsz gyereket vállalni.
Nem árt tisztába tenni a dolgokat.
Mindenkinek meg van a saját értékrendje, amihez tartja is magát. Egy 20-30 éves barátság többet ér mint egy új párkapcsolat, ez nem vitás. Mondjuk egy 1 éves barátság nem tartozik ebbe a körbe. Volt olyan barátnőm, aki jelenetet rendezett ha heti egyszer lementünk a haverokkal sörözni, gyorsan el is köszöntünk egymástól. Persze azt sem tartom egészségesnek, hogy ha a barátokkal több időt töltesz mint a saját pároddal, ez sem normális.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!