Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó a csókolozásban?
ha lehet kort és nemet is írjatok
miért csinálja minenki??
probáltam ezért kérdezem
hát nem éreztem semmi külőnőset...xd
Gondolom nem lehetsz 12-nél... Ha egy olyannal csókolózol aki iránt nem érzem semmit, csak mondjuk testi vonzalmat akkor nem is olyan élvezetes a csók.
Ám ha egy olyat csókolhatsz meg, akit mindennél és mindenkit jobban, igazán szerelemből szeretsz, akkor annál jobb érzés nincs is, mikor az ajkaitok hosszú percekre összetapadnak. :) Ennél felemelőbb érzés kevés van. :)
18/L
hoppá... *nem lehetsz több
elírtam... XD
deh tőbb vok
14...xd
akk az volt a baj h nem éreztem iránta többet.....
1, tanulj meg írni
2, majd ha szerelmes leszel megtudod.
na ezaz :D igazából én is így voltam vele.. igazából nemtudom miért, de amikor megcsókoltam a mostani barátnőm, qrva jó volt... sokkal jobb mint az eddigiek:D és szerelmes is vagyok :)
14/f
hát én ezzel úgy vagyok, h csak akkor csókolom meg (vagy hagyom h megcsókoljon), ha érzek iránta valamit. Én odavagyok a csókolózásért, a barátom szuperül csókol, de volt pl olyan pasim régebb, akivel nem szerettem csókolózni, mert nagyon béna volt.
Nálam csók nélkül nem is lehet igazi a kapcsolat, a csók annyi mindent elmondhat, amit szavakban nem fogalmazol meg... szerintem próbáld meg valaki olyannal, aki iránt érzel is valamit:)
ez mii??:DDD
a csókolózásnál alig van jobb..:DDD
az a jó benne, hogy avval csinálod, akit igazán szeretsz.. 14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!