Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a csókolózásban?
hogy 2 perc alatt 15 kcal-t égetsz vele
ha meg szerelmes vagy és úgy csinálod, akkor olyan leírhatatlanul jó, átjár a meleg s közben kiráz a hideg, olyan mintha kiakarna ugrani a szíved, de közben minden dobbanását érzed,nem gondolkozol, megszűnik körülötted a világ, úgy érzed tiéd minden, és sikerülhet is minden, s nem érhet semmi baj, elfeledkezel minden bajról.
Valószínűleg azért éreztél " csiklandozó " szerű érzést mert rosszul csináltátok. Nagyon sok ember nem tud rendesen csókolozni... A nyelveddel nem össze-vissza kell " kapálózni " hanem a másik nyelvével összeérinteni , azt nyaldosni , stb...
1. csókom nekem is szar volt , énse értettem hogy mi a jó benne , de aztán végre találtam egy fullos csajt aki nagyon jól csókolt és rájöttem a lényegére , azóta meg imádom a csókot : )
Amugy az is fontos hogy legalább bejöjjön (tetszen) az illető akivel csinálod...
1. Szerelemből szabad csak csókolozni:)) Akkor megszünik a világ és hihetetlen boldogság jár át. Remegsz, meleged van és egyszerre fázol. Azt akarod, hogy sose legyen vége ennek a pillanatnak. Szerintem a csók a legintimebb dolog ami két ember között történhet.)
2. Ami pedig a bulikban történik az smárolás. Azt ne keverjük a csókkal, jóó?:) Abban szerintem semmi jó nincs, azért csinálják mert trendi..ennyi/esetleg azért, hogy gyakorolják a technikákat:D/
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!