Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnőm 2 hónap után se akar szexet, sőt teljesen minimalizálná a testiséget?
Első párkapcsolatom, eléggé tapasztalatlan vagyok. Így nem tudom mit tegyek. Nagyon vágyok szexre, viszont ő fél iszonyatosan, annyira ráparázik a dologra hogy amikor csak megemlítem, már rögtön zárkózik be lelkileg.
azt mondta h ő képtelen rá, és megérti h ha ezért elhagyom. Néha azt érzem h tök könnyedén viselné h emiatt elhagynám (volt már rá példa az életében).
Végülis megértem hogy 2 hónap rövid idő, de még egymás kényeztetésére is csak miattam egyezik bele. Orgazmusig sosem tudom eljutattni, képtelenség mert túl feszült hozzá.
Szűz még, előző barátja fél évet várt rá(semmi testiség), aztán a lány dobta más indok miatt.
Különben pedig egy érdeklődő, inteligens, törödő leányzó. Sok barátomnak is tetszett a jelleme. De tény hogy lelkileg zűrös.
Pedig nagyon-nagyon jó lenne vele.. Mit tegyek? várjak türelemmel? Hogyan lazítsam el?
(22L és 26F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!