Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam55555 kérdése:
Nektek ez hogy esne?
Figyelt kérdés
Mult heten meghalt a mamám es a barátnőm szülinapja hétfőn volt es ma volt temetése a mamamnak es a barátnőm ma tartja meg a születésnapját egy sörözőben egy koncerten o kicsit messze lakik tolem es ma jo ha 5 percet beszéltünk összesen 5 oraja nem irt ha irt is annyi volt szia mizu ti mit tennetek a helyemben?2017. jan. 14. 19:08
11/17 anonim válasza:
Sehogy. Ha elvesztenék valakit a szeretteim közül, az csak rám tartozik. Kicsit talán örülnék is, hogy nem jár a nyakamra.
12/17 A kérdező kommentje:
Ő azert van annyira ezert a szülinapi bulijaert mert azt hajtsa nekem hogy 18adik szülinap csak egyszer van az embernek ertem en de szülinap minden évben van halál meg egyszer es örök vesztesseg. Legalabb ha nem tudott itt lenni annyit vartam volna hogy neten beezekunk vagy telefonon dehát.. Neki a buli fontosabb mint en..
2017. jan. 14. 19:28
13/17 anonim válasza:
Ez a gáz! Fontosabb neki egy nyamvadt buli, mint a kedvese. Komoly veszteség ért, ilyenkor illik egy barátnőnek a fiúja mellett lennie.
14/17 anonim válasza:
Egy 18 éves gyerektől nem lehet elvárni, hogy ne tartsa meg a 18. szülinapi buliját, mert a szerelmének egy rokona meghalt. Értem én, hogy rosszul esik, de ő még nem érett arra, hogy átérezze. Valószínűleg a kapcsolatotok minősége sem olyan, mint két felnőttnek, akik évek óta együtt vannak. Persze veled kellene most lennie és szerintem erre rá is fog menni a kapcsolatotok, de úgy viselkedik, mint egy átlagos 18 éves.
15/17 anonim válasza:
Saját esetemben számomra itt véget is érne az egész kapcsolat, ha a párom inkább a bulit választaná és nem jönne el a nagyim temetésére, hisz ő is tudja mennyire közel állunk egymáshoz, és őt is szeretik nagyon.
Szóval ez szerintem ember-kapcsolatfüggő. Lehet nálatok egy csomó tényező másképp van, pl nem ismeri mamádat, nem tudja lemondani a bulit(ezt kétlem) de egy eset sem egyforma. Azért szerinem nem szép tőle, akármennyire messze áll a családtagjaidtól. Pl én a bulimat nem tudnám a párom nélkül megtartani, vagy amikor 2 éve nekem volt ez a nagy szülinapi bulim simán átraktam volna következő hétre ebben az esetben. De ez szintén emberfüggő, vagy semmi empátia nincs benne vagy az egész kapcsolatotok érdektelen számára.
16/17 anonim válasza:
Az ilyen ember egy önző csak saját magára gondol még akkor is ha ,masik nagy számban.ban van ,vagy olyan dolog történik pl beteg lett a hozzà tartôzôja ilyen e!Bér egy önző nem is értem miért vannak ilyen emberek.
17/17 anonim válasza:
Ha nagy szervezett buliról van szó tucatnyi ismerőssel, akkor érthető, hogy egy hét alatt már nem tudta áttenni máshova. Én nem bánnám, hogy elmegy - legalább ő érezze jól magát, az jobban bántana, hogy egész nap egy szót sem beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!