Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szexszünetet akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szexszünetet akar, mert napközben nem érzi, hogy kívánja a szexet, mert annyiszor csináljuk kérdés: miért van szüksége arra, hogy munka közben, vagy a buszon, vagy akárhol, de nélkülem álljon fel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Úristen. Szerinted ha mindennap lefekszel vele, akkor nem fog megkívánni más nőt? Ez nagyon nem így működik, és nagyon nem ettől függ. Ha szeret téged szerelemből, felizgatja a tested, akkor csak téged fog megkívánni. Megnézni meg mindenki megnézi az ellenkező neműeket, aki nem az hazudik:D

Egyébként minden egyes nap szex. Olyan mintha kötelező lenne. Én sem bírnám.

2010. máj. 5. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is van néha h.nem kivánom,de ilyenkor inkább nem eröltetem a szexet.Ha ő akarja akkor hagyom,de ha nem mozdul rám,akkor én sem inkább alszok.

Amúgy ha a párom nem akarja akkor nem kér szünetet, egyszerűen azt mondja, h.most nem akarja.Nem értem ezt a szünet dolgot.Honnan tudná h. 2 nap múlva kívánni fogja.Ha feláll neki az még nem jelenti azt h. kívánja(hisz van reggeli merevedés is).Mióta vagytok együtt?

2010. máj. 5. 12:29
 13/20 A kérdező kommentje:

1 éve együtt

azért kéri a szünetet, mert különben mindennap lenne

és 2-3 nap múlva tényleg mindig úúúgy kívánja

csak azt nem tudom, hogy a pasiknak SZÜKSÉGES

2010. máj. 5. 12:38
 14/20 A kérdező kommentje:

folyt.:

mindenáron, hogy mást is kívánjanak?

2010. máj. 5. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy mást is kíván? Attól, hogy 2-3 napig nincs szex.. Ha nem kívánja a szexet, akkor mást hogy tudna kívánni?
2010. máj. 5. 12:46
 16/20 A kérdező kommentje:

pont ez az!!!

lehet azért akarja kívánni a szexet, hogy mást is kívánjon

mert lehet a pasiknak erre létfontosságú szükségük lenne?

2010. máj. 5. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:
dehogy is. szerintem attól h minden nap szexeltek,és más csajt akar megkívánni azt ugyan ugy meg is kivánná. téged akar jobban kívánni. ne parázz :)
2010. máj. 5. 13:16
 18/20 A kérdező kommentje:

köszönet :)

felvidultam

remélem így van, ahogy mondod :)

2010. máj. 5. 13:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy férfi egy nap többször képes a szexre, mivel az aktus után pár órával már megint tele a "tank". Szóval ettől függetlenül nyugodtan megkívánhatna más nőket is rajtad kívül. Egy nap 24 órából áll. Szóval...

Így, hogy kimarad pár nap, jobban fog esni neki is és neked is. Én a párommmal csak hétvégén találkozom, tehát hét közben "el kell ütni az időt" egymagamban. :-D Ez sem jobb, hidd el.

23/Nő

2010. máj. 5. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Elég gáz hogy ez nálatok bejelentés kérdése. Az ember nem gép hogy ha kell ha nem szexeljen minden nap. Megértem ha unja. Tartsatok szünetet, és pár nap múlva izgalmasabb lesz csinálni. Amúgy meg nem kell rögtön baromságokra gondolni.
2010. máj. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!