Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha rám nyomult a nős kollegám elég erősen?
Neki is van felettese.
Beszélj vele, mutasd meg a leveleket, és kérd, hogy segítsen megoldani, mivel az udvarló valamilyen szinten a felettesed, és félted az állásod.
Hivatkozz arra, hogy akadályoz a hatékony munkában.
Azért a helyedben szétküldeném az önéletrazomat is, mert ennek nagyon jó eséllyel az lesz a vége, hogy menned kell.
Hatarozottan semmibe kell nezni. A levelei mennek a spambe, ha meg megprobal hozzaderni, akkor egy hatarozott kiss undorodo kezmozdulattal eltavolitani a kezet rolad, majd arrebb allni. Vagy ha mond valami bokot, akkor szimplan vegignezel rajta, es egy apro kacajjal mar mesz is ki a helyisegbol. Vagy azt is megemlitheted neki megfelelo szovegkornyezetre valtva a beszelgetest, hogy "Tudod ki a legszanalmasabb ferfiak? Akik a feleseguket szidjak annak hata mogott. Hanyni tudok az ilyen emberektol. Elvalt ferfival sem kezdenek soha." - aztan ismet lealacsonyodo mosoly, es tavozas.
A megalazas a lenyeg, es akkor abbahagyja.
Irnek neki meg egy email es asszonynak kuldesz tovabb mindent.
Csak leall a patkany
Köszönöm a válaszokat! 1. válaszadónak szeretném mondani, hogy engem is az rémisztett meg, hogy a végén még nekem kell majd mennem a cégtől, ugyan is ő nagyon fontos ember itt. Szóltam egy felettesünknek, nagyon égő volt, a levelezést nem mutattam meg, elhitte. Azt mondta, hogy szóljak, ha tovább fajul. A kollegámhoz nem szólok, semmire sem válaszolok, kb 100 levél van a szemetesben. (automatikus törlésre tettem, de az a kukába még megjelenik). nem szoktam nézni de múltkor megnéztem és rengeteg levél volt ott, egyet megnyitottam, abban az volt, hogy: miért nem tudom felfogni, hogy ő csak barátságot akar? Azért oda írja: egy ilyen jó nőnél úgy sincs esélye..
undorító!!
A legrosszabb, ha itt tényleg vezetői szintre megyek ezzel még egyszer, akkor lehet, hogy engem rúgnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!