Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
1 éve lakom együtt a párommal és úgy érzem nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nagyon szeretem és ha például beteg vagyok vagy olyanja van (ritkán) figyelmes. Ha nem teszem szóvá egyszer sem tenne olyat, ami boldoggá tesz. Sokszor mondja, hogy szeret, de nem érezteti velem. Eleinte másabb volt, kedvesebb. Nem mondd el semmit magától, nem őszinte velem, mert azt mondja fél a reakciómtól. ( tény, hogy hajlamos vagyok hamar ideges lenni). Hiányzik nagyon a romantika, szeretnék beszélgetni sokat, szeretném, hogy fontos legyek. Egy évvel fiatalabb nálam, de úgy érzem ez nem magyarázat. Fiatalok vagyunk számtalanszor elmondtam neki, hogy ha nem szeret csak mondja meg. ( külön házuk van, amit senki nem használ tehát az utcára kerülés sem fenyegeti) erre mindig azt a választ kapom, hogy szeret és ne haragudjak és megváltozik, de mindig csak ígérget.. nagyon belefáradtam, mert szeretem de igényem az lenne a boldogságra. Mit csináljak? 19/L

2017. jan. 12. 14:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves barátom. Ritkaságnak számítasz, tudd. A legtöbb férfit nem sok minden érdekli, pláne nem, hogy magát fejlessze.. érzelmileg meg minimum 50%-uk krumpliszsák.
2017. jan. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!