Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy legyen köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy legyen köztünk valami komoly?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nálam 18 évvel idősebb 3 hónapja elvált férfiba...bár ő azt mondja hogy már túltette magát a váláson nem igazán tudom elhinni valamiért,én egyre jobban szeretem őt bár az elválás körülményeiről sokat nem beszélt(amit elmondott meg nem tartom igazán oknak hogy valaki elváljon) szóval össze vagyok zavarodva nagyon.Én 18 vagyok és ő 36,azt mondja hogy ugy érzi hogy szeret s mindig is engemet keresett de valami magamban zavar s nem tudom mi :(

2017. jan. 11. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Arra azért készülj, ha a gyerektelenség miatt elvált, akkor ő 36 évesen nem arra fog várni, hogy te majd beérsz, tanulsz, dolgozol, és 26 évesen bevállalod az első gyereket.

Sokkal valószínűbb, hogy rövid udvarlás után elkezdni rágni a füled, hogy gyereket akar, leígéri a csillagokat az égről, te meg nulla élettapasztalattal, szakmai háttér és saját jövedelem nélkül szülsz neki egy gyereket, hogy boldog legyen.

Aztán ha mégis rájöttök, hogy baromi sok köztetek ez a 18 év, akkor szépen elváltok, te mész haza anyádhoz a gyerekkel, próbálsz megélni a gyesből meg a gyerektartásból, ő pedig elkezd szédíteni egy 20 éves libát.

Szokásos forgatókönyv.

2017. jan. 11. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

# 11 -nek

Milyen szokásos forgatókönyv? nefárasszad már a másikat. Honnan tudod, hogy ilyen a férfiú? édesistenem, a sok önjelölt "szagértő".

2017. jan. 11. 16:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez már felmerült köztünk igaz hogy szeretne gyereket,én jelenleg leszögeztem h a tanulmányaim az elsők s mikor lesz munkám akkor beszélhetünk erről,bár nála nem lenne gond az anyagiakkal de én nem bizok semmit a véletlenre,mégha komolyan is gondolom a dolgokat attol még lépésekben akarok haladni
2017. jan. 11. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Es amugy o is igy gondolja,nagyon szurkol a vizsgaimert,kivaltkepp hogy o is hasonlo beállitottságú ember a munkája miatt is,ugyhogy érzi a fontosságát.
2017. jan. 11. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem az itt a piros zászló, hogy nem tudod a válás okát. Vagy azért nem mondja el, mert még nincs túl a váláson, vagy mert ő tett valami rossz fát a tűzre, amit nem akarja hogy megtudj (esetleg tényleg csak annyi volt a baj, amit mondott - akkor meg nem elég kitartó). Ezek közül egyik sem szívderítő.
2017. jan. 11. 19:22
 16/18 A kérdező kommentje:
A nő hagyta el őt mert nem tudott beletörődni hogy terméketlen,ennyit mondott s meg azt hogy közbe voltak más gondok is az együttéléssel,de erre nem tért ki
2017. jan. 11. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te még nagyon kislány vagy. az írásod alapján legalább is ez jön le. neked nem való idősebb fickó, mert te túl hiszékeny vagy, és manipulálható. Az a forgatókönyv amit leírt az egyik válaszadó, nem is olyan nagy hülyeség...persze nem törvényszerű, de nálad van rá esély.
2017. jan. 13. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:

#6-osnak, de levélben is elküldtem neked:

Szerintem meg gáz amit teszel és bocs, de le is pontoztalak; haszontalan válasszal. És tudod miért?

Mert egy önző, aljas nő vagy, aki el akarja dobni a párját, mert a fiatalabb pasiknak is tetszik. Tudod miért tetszel nekik? Azért mert megakarnak dugni, semmi másért.

Neked baromira könnyű lenne felállni persze, de mi lesz a pasival? Veled volt ki tudja mennyi időt és ő meg kösse fel magát? 43 évesen szerinted olyan könnyű párt találni az embernek magának? Miért kell tönkre tenni egy ember életét az önzőségeddel? Gondolom a párod megbecsül, szeret, meg ad neked mindent.. de a fiatal nem biztos hogy jobb, csak azért mert fiatalabb.

El kellene gondolkoznod ezen! A legtöbbnek annyi idősen mint te kb szarja sincs. Lehet elvisz pár körre, magáévá tesz, aztán csókolom, mehetsz a dolgodra. Ezért megéri szétcseszni valamit?

2017. jan. 16. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!