Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Összejöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Összejöttem egy férfivel,2 hónapja voltunk együtt és 1 hete kiderült, hogy 4 gyermeket nevel. Természetesen más lakásban, mint ahová vitt, minden délután jött, éjjel elment dolgozni, nappal nem találkoztam vele, mert dolgozom.

Figyelt kérdés
Fel sem merült bennem,hogy családja lehet! Rögtön kidobtam,a kapcsolatot teljesen megszakítottam vele,de minden nap zaklat.Lecseréltem a számomat,kinyomozta az újat,este és éjjel a lakásomon zaklat,mire kijön a rendőrség,addigra eltűnik.Mit tudnék csinálni,hogy békén hagyjon?
2008. okt. 8. 17:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Érdekes ez a dolog! Hogyan tudta meg az új számodat? Nem értem, hogy miért írtad azt, hogy "Fel sem merült bennem,hogy családja lehet!" Olyan fiatal volt? Te kerested, viseld a következményeket és máskor okosabb leszel!

Egyébként ez nagyon "kamu kérdés"-nek tűnik!

2008. okt. 8. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
Ekkora hülyeséget nem hallotam ez kamu kérdés tuti!Hogxy nem lehet azt észre venni ha valakinek neje meg 4 gyereke van.
2008. okt. 8. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Beszélj a feleségével. Vagy fenyegesd meg, h beszelsz vele. Tuti bekenhagy
2008. okt. 8. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Hát,ha nem is kamu kérdés, akkor is elszomorító,hogy a nagy "szerelem" csak addig tart, amíg makulátlannak tűnik a másik, aztán viszont varázsütésre köddé válik az egész,mintha nem is lett volna soha........nem tudom.......szánalmasak az emberek.........
2008. okt. 8. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

Hát, hallod, ezt a férfit meg kell becsülni, mert tud valamit, amit mi nem!

8 órát veled van, 8 órát a családjával, 8 órát dolgozik, alvásigénye egyenlő a nullával!

Két dolgot tehetsz, hogy békén hagyjon:

-szakítsz vele,

-nem szakítsz vele!

Off: persze hogy kam...

2008. okt. 8. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
18%
Szeritem ez forditval van te másztál rá a pasira .most meg nem tudod elfelejteni!te zaklatod öt
2008. okt. 8. 20:18
 17/21 anonim válasza:
70%

Hivd el egy nyilvános helyre,hogy találkozzatok.Mondd el neki,hogy te nem szeretnéd őt elvenni a családtól(ha igy gondolod,te is).Meg azt is mond el neki,hogy ne zaklason téged,vagy mond neki azt hogy elköltözöl onnan,csaréld le a tel. számod.

De ha mondjuk csak egy vagy két gyerekről lenne szó?Akkor is ugyannigy reagáltál volna?Szereted még őt?

Remélem mihamarabb rendeződnek a dolgaid...üdv....

2008. okt. 9. 07:34
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Látom, hogy a hasznos válaszok megint nem tetszenek!

Ilyen kérdés után nem tudom milyen válaszra számítanak a kedves "lepontozók"!

2008. okt. 9. 07:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,a nejről nem tudtam,sajnos az elérhetőségét sem tudom.Mivel ezek szerint nappal dolgozott ő is,nálam 4-5 órát volt,mert ment"dolgozni",ilyesmi fel sem merült!Sajnálom a negatív válaszolókat,de nem pattanok nős pasira!A gyermekek száma pedig nem számít ha valóban egyedűl neveli őket!
2008. okt. 9. 10:00
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Próbáld meg megkeresni a feleségét és beszélni vele, vagy egyszerűen ne érj rá délutánonként. Esetleg keress egy ál-pasit magad mellé, (egy havert pl.) aki jól elküldi a francba vagy elveri.
2008. okt. 9. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!