Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelnétek férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnétek férfiak, ha szakitas utan a no elmondana hogy terhes volt toletek?

Figyelt kérdés
Szoval harom honapot voltam egy olyan ferfival, aki nem akarja lekotni magat. Az elso szx soran annyira be voltunk indulva, hogy megszakitassal vedekeztunk, de nem hittem sokaig hogy terhes vagyok. A hormonjaim miatt az erzelmeim olyan kavarosak voltak, hogy egy csomot nyomultam es komoly kapcsolatra akartam ravenni a ferfit, akit ezzel is el is jesztettem. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, az ido alatt nm tudtunk talalkozni es szemelysen akartam elmondani, de mivel a kapcsolatunk egyre rosszabb lett es mar dontest kellett hozzak, elvetettem. Ezutan talalkoztunk, de nem tudtam, hogy mondjam el, mert pon akkoriban fakadam ki, hogy akarom es o ekkor mar kzdett visszavonulot fujni. Most mar ki is lepett, hogy o nme tud kotodni hosszutavon. MEgis ugy bennem van, elmondanam, elakarom. De vajon mit fog szolni, talan el sem hiszi, pedig ha tudna, hogy miert voltam hiszterika..
2017. jan. 10. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
Talán ez lenne az egyetlen indok, amiért megütnék egy nőt.
2017. jan. 10. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez a férfi nem akar elköteleződni se melletted, se más mellett.Ezt be is vallotta.A legjobb megoldás az lenne, ha tiszteletben tartanád az akaratát és megpróbálsz túllépni rajta.A volt terhesség bevallása nem fog változtatni azon, hogy komoly kapcsolat nem szerepel a tervei között.Abban is biztos vagyok, hogy, ha még az abortusz előtt szóltál volna neki, fejvesztve menekült volna előled...Bármennyire is erősek az érzelmeid felé, de egy ilyen vallomás után Max.megsimogatja a buksidat, hogy "ügyes voltál", majd elmenekül végleg.Felejtsd el, idővel elmúlik belőled ez az érzés.Felesleges elmondani neki.A lényeg, se téged és a jelek szerint mást sem akar maga mellett tudni komolyan.
2017. jan. 10. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de úgy tűnik, hogy nagy ívben sz.arik a fejedre. Talán meg is könnyebbülne, hisz láthatóan te "nyomulsz" ő meg menekül. Nehogy azt hidd, hogy érdekled. Azt várod, hogy ha lesz indokod miért viselkedtél úgy, ahogy akkor majd kelleni fogsz neki? Nagyon nagy ostobaság. Felejtesd el és keress egy normális pasit.
2017. jan. 10. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen el kéne mondanod neki!!!
2017. jan. 10. 22:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Veszélyes vagy. Ha egy magatehetetlen gyereket megöltél, más magatehetetlen embereket is képes lennél. És itt még csak komoly indokod sem lett volna, az "annyira be voltunk indulva" az nem indok.
2017. jan. 10. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, és az én szüleim is annyira be voltak indulva, most sajnálhatod, hogy én megmaradtam, különben nem irkálnám neked a hülyeségeimet és nem tennék mást sem. Akkor a túlvilágról kukkolnám, mit művelnek az emberek, néha kuncognék rajtuk, néha sírnék.
2017. jan. 10. 22:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Hahoo, milyen magatehetetlen gyerek megöléséről beszélünk?! Senki nem ölt meg senkit! Az csak egy pár hetes, fejletlen embrió! Ja és ne hasonlitsuk már össze egy pár hetes magzat elvetetését egy már élő, megszületett ember megölésével... Jó ég. Neked egyenlő az elvetetés azzal, hogy pl mesz az utcán és gondolsz egyet és leszúrsz egy épp a járdán átkelő pl vak embert? Mert akkor súlyos gondok vannak az emeleten.

Kérdező szerintem felesleges elmondani, nyilvánvalóan le sem szar ez a férfi, még a végén ráfogná, hogy bolond vagy és csak kamuzol neki. Ha alapból nem akar tőled semmit, nem akar hosszútávú kötődést, kapcsolatot akkor egy gyerek elől fejvesztve menekülne..

2017. jan. 11. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!