Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barát érezhet mást? (bővebben lent)
Szóval.. van egy leány ( én fiú vagyok ) aki.. ha lehet így mondani a legjobb barátom... nagyon jól elvagyunk meg minden.. már 2 éve.. én viszont már jóformán azóta, mióta megismertem, vonzódom hozzá.. akkoriban jól elb***tam, mert csak barát akartam lenni.. mind1 szóval khm. a leány totálisan nemtoom egy begubózott csaj.. úgyértem nem mer kapcsolatot kezdeni senkivel.. smárolni smárol meg mittudomén, de "járni" v vmi nem hajlandó. Azt mondja, nem lenne rá ideje, meg h úgysem tetszene a pasinak az ő életmódja...
Szóval.. mit tegyek? ebben az állapotban nem akarok maradni, nem akarok csak a barátja lenni. Ő viszont 100 h se velem se mással nemjárna most. legyen vége ennek az egész barátságnak?!. Dehát olyan jó vele lenni.. viszont asszem ezt így nemtúl sokáig bírom. vmi ötlet? (más csaj jelenleg nemkell..)
Kevesebb, mint 1 hete regeltem ide, de te vagy a 7-edik aki "ilyen problémával" van itt. :P
Szóval: Döntsd el, hogy mit akarsz a csajtól, barátságot, vagy szerelmet. A kettő egyszerre nem megy! Ha barátságot akarsz, akkor kezeld barátként a csajt, és nézz valami néni után! Éldd az életed! :)
A szerelmes vagy belé, akkor mondd meg neki hogy te mit érzel. Ha visszautasít, és ő továbbra is csak "barátságot" akar, akkor a "baráti" ajánlatot utasítsd vissza! Hiszen ez egy olyan barátság lenne, amiben a te érzéseid el lennének fojtva.
LÉGY FÉRFI! :S Remélem segítettem...
hogyha csak azért nem jár másokkal, mert nem bírják elviselni az életmódját, és te eltudnád, akkor szerintem elmondhatnád neki, hogy mit érzel iránta.
egy próbát megér. ;d
sok sikeert. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!