Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családanyák! Ti hogy oldjátok meg a hétköznapokban, hogy a munka, gyerek és egyéb teendők mellett jusson idő a párotokra is?
Épp ma bukott ki a férjemből, hogy kevés időt töltünk együtt, amikor meg együtt vagyunk, akkor is főzök, takarítok.. stb.
Megértem Őt, tényleg, de csak 24 órából áll egy nap, munka, gyerek és a háztartás mellett egyszerűen nincs idő hétköznap romantikázni.. pláne, hogy váltott műszakban dolgozunk a gyerkőc miatt.
Kissé igazságtalannak érzem a részéről, hogy 20 felé szakadok mindennap, de nem érti meg.
A férjed is egy gyerek! Kelteni kell, mert nme tud felkellni??? Ugyanmár!
Te meg nyisd már ki a szád és mondd, hogy ő is ott lakik, a gyerekek ugyanúgy az övé is, mint a tieid, úgyhogy lehet úgy viselkedni,mint egy normális szülő!
Vagyis munka után háztartás fele+gyerekek neki is befigyel!
Jah, hogy csak egy gyerek van...azt hittem többen vannak. De több gyereknél pl.halmozottan érvényes, hogy a párod neked nem a segítséged, hanem a társad,akivel osztozol a feladatokon!
Át kéne már állni erről a nő csináljon mindent témáról, meg még dolgozzon is! HOgyne!
Tudom, hogy kevés helyen engedik meg de ha irodista vagy s már ketten is vagytok azonos munkakörben nem kérhetsz munkaidõ módosítást? Nekem is 7.30tól fel4ig engedték elcsúsztatni.
Úgy kicsivel könyebb ha olyan sulit választasz ami közel a munkahelyedhez idõben persze egyáltalán maga az iskola választás is városban, hogy gyereknek jobb legyen nehéz.:(
Nagyszülõ néhány hétvégét ha közelben lakik nem válal be?
Nekem az is könnyebb ha mindent ilyen családi idõrendezõbe beirok kinek mikor milye van, kell e valamit beszerezni, mikor kell suliba kaját befizetni, úgy nem marad el.Ez mûködne nálatok?
Pl aki elöbb ér haza az fõz,egy pörit, gulyást belrakni ami több idõ férfi is elkeztheti.
Sok gyorsan elkészülõ vagy tepsis étellel is lehet idõtnyerni kicsit ne szakadj annyira ezer fele.
Nem irodista vagyok, egy kis élelmiszer üzletben dolgozom fix munkaidőben. Csak egy kolleganőm van, aki a váltóm, variálni nem tudok.. :(
Ez az, mi nem osztozunk a feladatokon. Azt mondta hogy ne főzzek, takarítsak.. stb. De azt hogy?!?! Akkor ki csinálja meg? Legyünk többet együtt ( amikor nem dolgozunk).
Basszus, én szarul érzem magam a koszban, a kupiban.
Az nem volt opció, hogy többet segít. Vagy ne csináljam és akkor monden oké lesz, vagy csináljak mindent így tovább, de arra rámegy a házasságunk, mert nem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!