Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek?! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?! A párom egy ideje dugdossa a telefonját, mindenhova viszi magával, mikor szóvá teszem neki akkor o van folhaborodva. Es a legszebb az h itt lakom nála, mit csináljak hagyjam itt költözzek haza?!

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 09:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Es mielott valaki azt hinné nem akarom magam sajnaltatni!!!
2017. jan. 8. 13:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Fotók alapján borzasztó közönséges vagy, bocsánat. Nem attól leszel szép, és nem attól lesz önbizalmad, hogy az 1357-ik képen is felpolcolod a melled és belecsücsörítesz a kamerába, és ezen a snapchates "szexi" filterek sem segítenek.

A profilodról nekem az sugárzik, hogy nulla az önbizalmad, gondolom, ezt a pasid is érzi. Nem lehet véletlen, hogy korábban egyszer már szétmentetek.

Nulla önértékeléssel érthető az, hogy visszamentél hozzá, ha rettegsz, hogy nem lesz más (a "csúnyavagyok" kommentjeid erre utalnak legalábbis), de amíg magadat nem rakod rendbe, nemhogy ez a kapcsolat, de semmilyen másik sem fog működni.

Amiket írsz, az alapján szerintem sejthető, hogyha meg nem is csal (még), de egyértelműen mással flörtölget a párod.

Ha kicsit is van büszkeséged, akkor hazaköltözöl és letiltod mindenhonnan, nem törődve az ölelés meg a puszikák hiányával.

És ha elfogadsz egy tanácsot, akkor mielőtt újra pasizásba kezdesz, kicsit magaddal kellene foglalkozni, önbizalmat építeni, összekapni magad. Meg mondjuk a képeid 90%-át én a helyedben lepucolnám, mert a tucatnyi egyforma csücsöri-jajdecukivagyok-kintamellemszexikép fotókról a pasik legnagyobb részéről nem egy értékes és önálló nő, hanem egy kósza numera jut eszébe. Ezzel az attitűddel nehéz lesz értelmes pasit találnod.

Sok sikert kívánok, és elnézést, ha esetleg néhol bántóan őszinte voltam!

2017. jan. 8. 13:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolso kommentelő van valami abban amit írtál... Es sok dologban igazad is van..

De viszont sztem sok csalódás utan nem is tehet mast az ember mint h nincs önbizalma..

Ja es nem bántották meg/nem írtál semmi sertot(nem vagyok sertodekeny,ea haragtarto) mindenkinek meg van a másikról a véleménye, viszont az meg h en milyen kepet rakok fel az en dolgom es mostanába nem szoktam csucsoritos kepet föl tenni!!!!

Es tudod mindenkinek vannak hibái!

2017. jan. 8. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Félmeztelen képeid vannak a facen?

Így már értem a pasid...

2017. jan. 8. 14:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Félmeztelen?

Nekem? :DD te mirol beszélsz?

2017. jan. 8. 15:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálad néhány évvel idősebb nőként az a véleményem a profilodról sajnos, hogy tényleg nagyon közönséges.

Ne haragudj és nem is bántó szándékkal írom, de a kevesebb: több.

A kulturáltabb stílus, a kevesebb prostis fénykép, a jobb helyesírás, az igényesebb, elegánsabb megjelenés már önmagában elég lehet, hogy ne érezd magad az utolsók között.

Egyébként az önbizalmadat ne tedd mástól függővé ilyen mértékben és ne azért élj valakivel, mert neki van lakása, neked meg nincs, ő eltart téged és még sorolhatnám.

Legyél egy független, elegánsabb, csinosabb, kevésbé közönséges nő és hidd el, hogy a környezeted sem csak egy lábtörlőt vagy egy könnyen kapható, d..gható biorobotot lát majd benned.

Minden jót a változáshoz.

2017. jan. 8. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Két éves téna látom. Tehát első hozzászóló("Bocsi, de én is fel lennék háborodva, ha a párom, a telómba, laptopomba, kocsimban, tárcámban zsebeimben kotorászna. Vagy is, ha nincs meg a bizalom, meg ette a fene a kapcsolatot"). Szerintem már akkor, és anno már megette a fene ezt a kapcsolatot nálatok. Azt max érthető lenne, ha esetleg neki nincs külön laptopja, vagy kocsija, főképp ha ő is rendelkezik jogosítvánnyal, ha esetleg valamelyiket szeretné ő használni persze a megkérdezéseddel. Na mindegy nem is értem, sőt nevetségesnek tartom, hogy x éve valakik együtt vannak, sőt, ha még házasok akkor miért kellene a másiknak külön engedélyt kérnie arra, hogy egymás x dolgait használhassák, ha például esetleg arra a másiknak sos szüksége van. Pl laptop ha esetleg neki valamit meg kell néznie a neten, vagy online sos intézni egy fontos ügyet na de erre neki nincs külön laptopja. Vagy az autó: Első válaszoló: Ennyi erővel akár azt is mondhattad volna neki, hogy még melléd se üljön be, hanem inkább menjen busszal nem?!!..Ez már nevetség tárgya.

Kérdező:! Szerintem te sem örültél volna anno annak, ha ő maga turkált volna a cuccaid között nem?.

(F).

2019. febr. 17. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta mi a szitu veled/veletek?
2019. jún. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!