Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kiakadnátok, ha a barátnőtök?
Bejelentené, hogy 3 hétre Thaiföldre utazik egy baráti társasággal, akik közt ott van az exe is.
4 hónapos kapcsolatban, az exével majdnem 1,5 évig volt.
Hogyan reagálnátok?
vonat Vecsésre attól, hogy nem vagyunk palimadarak, még nem leszünk kattantak.
"Ha egy nő megbízhatónak, hűségesnek tűnik, akkor nagyon gáz dolog bármiféle nyomást gyakorolni rá egy ilyen utazás kapcsán. Vagy magatokból indultok ki, hogy ti jól megkefélnétek az exeteket ha tehetnétek?"
Ha bárki az exével utazik el a párja helyett, akkor az NEM tűnik megbízhatónak.
És igen, magamból indulok ki. Ha barátnőm van, akkor vele megyek és nem az exemmel. Ezt elvárom a másik féltől is. Furcsa, valahogy egyik kapcsolatomnál sem volt ebből gond.
Viszont az ismerőseim közt rengeteg esetet láttam, ahol az egyik fél az exel lógott. Mindből megcsalást lett...
14#
"Ha bárki az exével utazik el a párja helyett, akkor az NEM tűnik megbízhatónak." De itt ne az ex a lényeg, hanem a baráti társaság, és sajnos az ex is közte van.
"Viszont az ismerőseim közt rengeteg esetet láttam, ahol az egyik fél az exel lógott. Mindből megcsalást lett." Jó, nyilván ez is lehet egy kialakult helyzet, sajnos. De én azt feltételezem, hogy a nő maximálisan megbízható, és ő szakított az exével, akiből elege is van. Egyéb helyzetben megértem hogy nem tűri a kérdező. De az nem tetszik, hogy mindenki írja hogy rögtön szakítana, pedig nem tudják a további részleteket.
"De én azt feltételezem, hogy a nő maximálisan megbízható, és ő szakított az exével, akiből elege is van."
Hogy te mit feltételezel, az egy dolog. Meg egy másik dolog a valóság :)
És vajon hány olyan esetet láttunk már, hogy visszatáncolt a volt barátjához akár nosztalgiából? Vagy olyat, hogy csak sima kamaty volt, és nem vallotta be otthon a párjának? Tehát megcsalás mind. Meglepő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!