Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a párom soha nem kérdez rólam?

Figyelt kérdés

Már a kapcsolatunk elején sem volt túl érdeklődő. Kb fél éve ismerem, de azóta sem kérdez rólam igazából semmit, sem a múltamról, sem volt párkapcsolatokról.

Nincs közös múltunk, nincs közös ismerősünk, szóval tényleg semmit nem tud rólam.

Egyszer mondott egy olyat, hogy nem is fog kérdezni. (mert ezt mondtam neki is, mivel én zárkózott ember vagyok, így lehet hogy engem kicsit jobban kellene kérdezgetni, hogy utána csak úgy beszéljek).

Tudatosan nem kérdez, vagy tényleg ennyire nem érdeklem??

2017. jan. 6. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
38%

Engem se kérdez, akivel ismerkedem. Ez zavart eleinte.

De rájöttem, hogy másképp nyilvánul meg az odafigyelés. Nem fog nyünyögni, hogy boldog karácsonyt, cukifalat, milyen volt a napod, drágám.

Olyan fajta, hogy mondok valamit, és három hónap múlva beleszövi egy mondatába, mert megjegyezte.

Én mondjuk kérdezés nélkül is beszélek magamról. Ha nem érdekli, majd szól.

2017. jan. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!