Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány nem akar komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem akar komoly kapcsolatot, hogy vegyem rá? 21/F

Figyelt kérdés

Már hónapok óta (2-3 hónapja) ismerek vagy ismerkedek egy lánnyal. Már az elejétől úgygondoltam komolyan tervezek vele mert benne majdnem minden megvan ami nekem kell.

De már az elején hangoztatta, hogy Ő neki nem kell komoly kapcsolat. 18 éves éves és úgy gondolja neki most nem férne bele megint egy párkapcsolat.

Az a helyzet hogy az elején úgy gondoltam hogy majd ha lefekszünk egymással akkor úgyis megváltozik. Már jópárszor szexeltünk is, mondhatni összejárunk. Ő keres engem általában, sőt még azt is mondta hogy én vagyok neki eddig a legjobb és szeret velem lenni minden téren de még mindig nem hajlandó párkapcsolatról gondolkodni.

Egyszerűen hiába érzi velem olyan jól magát, jó velem a szex, vonzódik hozzám mégsem akar többet pedig már párszor összefutottam a szüleivel, testvérével, barátaival is és mindenki kérdezgette hogy mi együtt vagyunk e?

A barátaim szerint egyenesen debil vagyok hogy nyakamba vennék egy párkapcsolatot amikor nekem a legjobb a világon hiszen kötöttségek nélkül szexelek egy ilyen csajjal. Az eddig igaz is csak én már régóta többet érzek. Meg mondták is már nekem hogy ez az ő döntése (mintha én ezt nem tudnám?) és ne akarjak változtatni rajta. DE akarok! Csak fejébe vette ezt a hülyeséget hogy neki most X ideig nem lesz kapcsolata és ezért minden lehetőséget eldob magától? Jó tegyük fel én nem létezem és szembe jön vele a nagy Ő most akkor vele is csak reszelteti magát és elküldi? Gratulálok...

Egyébként nem fekszik össze más fiúkkal szóval tényleg nem értem. Láttam már rajta is a hajlandóságot, hogy próbálja az érzelmeit leküzdeni "ne nehezítsd meg" meg ilyenek. Mit ne nehezítsek meg? Az ovodás fogadalma betartását hogy nem lesz kapcsolata? Mert ezen a sz**ságon kívül más nem tartja vissza. Nemtudom ki mosta így ki az agyát.

2017. jan. 6. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Ismét én sajna amúgy a 14:39-es jót mondott. Ennél a lánynál lelkileg nincs rendben minden, és sajna nem 1-2 nap, mire rájön, ki ő, vagy mit is akar valójában, meg hasonlók. Mondjuk még fiatal azért. Bár ugyan azt leírtam privátban, hogy mi az egyetlen esélyed, hogy összejöjjön vele a dolog, azt nem írtam, hogy milyen is lesz az a kapcsolat valójában. Valószínűleg nem jó, ugyanúgy te leszel majd alárendelve és az egész kapcsolat arról fog szólni, hogy keresed a kegyeit, próbálod megfejteni, mi jár a fejében, vajon most hogy érez irántad, stb. és ha szerencséd van, te vetnél neki véget, mert találsz nála jobbat...

Persze nem akarok itt borús felhőket idézni, meg ilyen szarságok, mert arra is azért van esély, hogy tényleg, valami elpattan nála, és tényleg rád lesz szüksége, na akkor viszont nem tudod majd levakarni magadról. :)

Ez már az extrém baromság része a dolognak, de ha számokban kéne kifejeznem (amit persze nem lehet) ezt az egészet, azt mondanám, 60%, hogy az első esemény következne be, 30%, hogy a második. Nem ismerem a lányt, nyilván ezt csak abból következtettem ki, hogy kb. mi motiválhatja, vagy mik történtek vele eddig.

2017. jan. 6. 16:10
 12/21 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Előző, az a baj, hogy csak a külsőségeket nézed. Attól, hogy külsőre bejön neki és a szex jó, személyiségre nem biztos. Egy kapcsolathoz a külső kevés.

Az én esetemben is pont az történt, hogy bejöttem a csajnak külsőre, általában a női visszajelzések alapján elég jó pasinak tartanak. Viszont személyiségre meg eléggé mások voltunk, a csaj egy eléggé mindenre nyitott, liberális felfogású, örökmozgó jelenség volt, akinek az élete a bulizásból és fesztiválozásból állt, illetve ez éltette, pasiban is az olyat szerette aki ilyen és társa ebben. Én viszont inkább egy komolyabb, otthonülősebb, visszafogottabb, hagyományos értékrendet valló embernek tartom magam. Nem igazán értettük meg egymást, külső vonzalom ide vagy oda.

2017. jan. 6. 16:10
 13/21 kolosszus22 ***** válasza:
10-esnek szólt a reakcióm.
2017. jan. 6. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Igaz, valamiért azt hittem, hogy te is a külsőre gondolsz, mikor azt írtad, hogy "nem jössz be neki". Valszeg azért, mert általában ezt a mondatot akkor használják az emberek, mikor külsőségekről van szó.

Na ez viszont amúgy érdekesebb. Szerintem közrejátszik itt még egy rakás külső tényező is (szakításon van túl, éretlenebb felfogású, nem akar beszopódni megint, stbstb). És erre jöhet még rá az, hogy a belső tulajdonságok se az igaziak minden tekintetben (hülye felfogás, de sokszor pl. "juj nem olyan mint az ex"). De leginkább az van szerintem, hogy sok nőnek ilyenkor szüksége van valaki támaszra, aki pátyolgatja őket, meg újra önbizalmat önt beléjük a törődés által. Van a haver kategória, a barát, a szerelem, és hát ez. Nehéz az átjárás ebből a szerelembe, de nem lehetetlen. Viszont ha továbbra is elhalmozod a figyelmeddel, akkor sose fog bekövetkezni.

2017. jan. 6. 16:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is írtam neked privátot :)
2017. jan. 6. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Csináld azt amit eddig. Menni kell előre, élvezni a vele töltött időt és megbecsülni anélkül, hogy lelkileg nagyon alá vetnéd magad és átmenni friendzónos lelki szemetesnek, vagy folyton a jövőt fürkésznéd és keseregnél. Mert ez a hozzállás részedről, a türelmetlenség, már egy jó alap, hogy megkeserítse a dolgokat és ne tudd élvezni, megbecsülni őt. Persze valahol mindig lesz egy kis rossz ebben, amíg nem kapod meg amit szeretnél, de igazuk van azoknak, hogy erre neki kell rájönnie.

Most is van köztetek kapcsolat, még ha nem is vagytok együtt és ha nem ezen rágódsz, hanem a szeretetedre koncentrálsz, az a legjobb hozzállás, hogy erősítsd ezt a köteléket. Amúgy meg, ha több rosszat mint jót kapsz sokáig rbből az egészből, úgyis tudni fogod egy ponton, hogy itt az idő tovább lépni és egyszerűbb lesz megtenni. De amíg akarod őt, kár feladni, udvarolj neki és mutasd meg mit nyerhet veled anélkül, hogy már most megadod neki teljesen, viszonzás nélkül. Meg kell húzni egy határt, persze, hogy érezze, tenni-e kell neki is értetek, hogy még jobb legyen.

2017. jan. 6. 16:33
 17/21 kolosszus22 ***** válasza:

14-es, Az átmeneti, vigasz ember kategóriától nincs rosszabb, olyan élményem is van. Még a kérdező esetében ezt tartom a legvalószínűbbnek, mert amíg valaki nincs túl az előző kapcsolatán addig hiába kezd újat, lehet az új ember különb mint az ex, ezt ő nem így fogja fel, mert az exet, az ő tulajdonságait keresi az újban is ha érzelmileg nem szakadt el a régitől. Nem is régen szívtam meg én is így.

Ha a kérdező esetében is így van, akkor még viszont aránylag korrekt a lány, hogy tudja magáról ezt és ezért nem akar belebonyolódni addig kapcsolatba. Bár a szexelést sem lehet teljesen érzelemmentesen csinálni, szóval így is meg van a veszélye h a kérdező beleszeret és aztán durva lesz a pofára esés.

2017. jan. 6. 16:40
 18/21 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg, ha több rosszat mint jót kapsz sokáig rbből az egészből, úgyis tudni fogod egy ponton, hogy itt az idő tovább lépni és egyszerűbb lesz megtenni."

Az a vicc, hogy én voltam ugyanilyen helyzetben, mint a lány, szerintem még egy idős is voltam vele. Pont kioffolt az akkori csajom, és akkoriban nagyon sokat beszélgettem egy másik leányzóval, aki amúgy külsőre bejött, ezzel nem is volt baj, de ez akkor annyira se érdekelt, mint így ma, cirka 6 év után. :D

Eltelt pár hónap, és a barátkozásból (mert állandóan az exen kattogtam, hetekig, még panaszkodtam is neki) szépen lassan valami más lett a részemről. Ehhez viszont kellett egy iszonyat fontos dolog. A lány tőlem nem akart semmit, legalábbis a jelét se mutatta, csak barátnak tekintett kb. és nagyon sokat beszélgettünk, és emellett ugye tetszett. Na szerintem ezen múlt, hogy én meg beleestem és fél éven belül jártunk már. Ugyanaz, amit priviben írtam, valahogy vonzóbbá válik a másik, ha kevésbé mutatja jelét annak, hogy érdeklődik. Ha láttam volna rajta, hogy többet akar, az valszeg taszított volna.

2017. jan. 6. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az idézőjeles szöveg az elején kurv ára véletlenül került oda
2017. jan. 6. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Semmilyen kapcsolatot ne kezdj azzal, hogy majd te megváltoztatod, főleg, ha a másik elég tisztességes és érett ahhoz, hogy tudja, mit akar és az elején tisztázza, mire számíthatsz.
2017. jan. 7. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!