Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól még lehet egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még lehet egy férfi sikeres az életben, ha nem áll mögötte egy nő?

Figyelt kérdés

Mert ugye a mondás úgy hangzik,hogy"Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.."

Ez tényleg igy van,vagy osszam el kettővel..,hogy kb. ennyire állja meg a helyét ez a mondás?!Amig nem találok magamnak barátnőt addig nem lesznek sikereim az élet minden területén,vagy,hogy kell ezt érteni mennyiben járul hozzá a nő az én sikereimhez?

2010. máj. 4. 15:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát ez tény,hogy két fél alkot egy egészet,de mint irtam,most nem erőltetem a párkapcsolatot,mert ez legyen a legnagyobb gondom,hogy nincs jelenleg nőm..,na bumm!Addig is járok a luxuspillangókhoz:P Ki tudja..,k@rvából lesz a legjobb feleség!:)
2010. máj. 4. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:

De undorító férgek a faszik. Azért kellene a nő, hogy legyen kit ba*szni.

Akkor egy cseppet se csodálkozzatok, hogy a nő kártérítésképpen pénzt, autót és mindent akar....ugye kártérítést kell fizetni.

2010. máj. 4. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy nő sikeres lehet ha nem áll mögötte egy pasi?
2010. máj. 4. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Tényleg azért nem kell minden nőt lealacsonyítani,nem mindenki könnyű vérű,normális embernek meg nem kell olyan akin ki tudja hányan mentek végig,v ki tudja hány nőt probált fel.Ha ilyen a felfogásod akkor nehéz lesz normális nőt találnod.Én is azért vagyok lennt,mert nincs állásom jelenleg,de nem lenne pénzem bulizgatni,meg kur.fihoz járni.

Jó ha van valaki az ember mellett aki támogatja az tény,de nem minden áron van erre szükség.

Egyébként azt meg megértem,hogy jelenleg sokall nagyobb gondjaid vannak mint csajt találni,ha lesz meló,ami biztos és elmegy,akkor utána bőven ráér ezen törni az ember a fejét.

2010. máj. 4. 17:45
 15/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:45

Igen,jól látod a helyzetet!Jelenleg most az lebeg a szemem elött,hogy munkát találjak,utána jöhet a nő is,hogy még sikeresebb legyek:))Amúgy köszi a biztatást,én is kivánom,hogy mielöbb találj munkát magadnak,és teljes legyen az életed!!;)

2010. máj. 4. 18:33
 16/19 A kérdező kommentje:

"De undorító férgek a faszik. Azért kellene a nő, hogy legyen kit ba*szni.

Akkor egy cseppet se csodálkozzatok, hogy a nő kártérítésképpen pénzt, autót és mindent akar....ugye kártérítést kell fizetni."

Nyugi baba,én nem általánositottam,csak most b.nő hijján,ez van..,valahol ki kell élnem magam és erre legjobb egy luxusbitch!Ha az élet utamba sodorna egy normális lányt végre,akkor nem arra kéne csak,hogy legyen kit b.szni... Ezt jó tudni,hogy kártéritésnek hivjátok,mikor megtetszik valami nektek az üzletben és rágjátok a barátotok fülét,hogy vegye meg...:XD Persze itt sem akarok általánositani!

2010. máj. 4. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Kár, hogy a nők is ugyanúgy akarnak b@szni, 17:17. Arra jól mutattál rá, hogy igen, ahol csak a szex létezik, ott ellentételezésképp. A normál párkapcsolat pedig az, ahol még a szexen túl is nyújtanak egymásnak valamit a felek (valami szellemi, érzelmi dolgot, tehát nem például anyagit).

Tudod, ha a nő plusz egy nyitott gombbal a blúzán, rövidebb szoknyában megy be az állásinterjúra nagyobb eséllyel kapja meg az állást. És ez a világ rendje, amit a civilizált agyunk nem mindig tud feldolgozni.

De a kérdezővel is foglalkozom, szóval persze, lehet, csak a férfi élete is nővel, a nő élete is férfivel teljes. Írta már valaki is korábban, hogy nőkkel jobb, úgy teljes, úgy nem jár az agyad a nőkön, ahogy többségében igen, és jobban tudsz másra koncentrálni (szerintem, mert én ilyen vagyok). Persze még az is lehet, hogy van olyan is, akinek nő nélkül jobb, én viszont nem szeretnék olyan lenni, és el sem tudom képzelni, milyen az.

2010. máj. 4. 18:41
 18/19 A kérdező kommentje:

De a kérdezővel is foglalkozom, szóval persze, lehet, csak a férfi élete is nővel, a nő élete is férfivel teljes. Írta már valaki is korábban, hogy nőkkel jobb, úgy teljes, úgy nem jár az agyad a nőkön, ahogy többségében igen, és jobban tudsz másra koncentrálni (szerintem, mert én ilyen vagyok). Persze még az is lehet, hogy van olyan is, akinek nő nélkül jobb, én viszont nem szeretnék olyan lenni, és el sem tudom képzelni, milyen az.

Igen,abszolút igazad van,sztem is nővel teljes az élet,de a sikereimért magam küzdök meg igy is-úgy is,ha van nőm ha nincs..!

2010. máj. 4. 18:48
 19/19 A kérdező kommentje:

"Egy nő sikeres lehet ha nem áll mögötte egy pasi?"

Ebben az emancipált világban,persze..,ne hülyéskedj:D

2010. máj. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!