Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megsértett, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megsértett, jogosan várom, hogy bocsánatot kérjen?

Figyelt kérdés

Az előzmény, hogy anno egy buliban voltunk és egy csaj megfogta a fenekét, ő meg nem szólt erre semmit. Nagyon összevesztem vele, azt vártam volna, hogy azt mondja a csajnak "bocs, de ne fogdoss mert barátnőm van", de ő semmit nem mondott... Sőt, szerinte még én reagáltam túl, mert 1. ő nem csinált semmi rosszat, 2. nem akar a csajtól semmit, 3. menjek és beszéljem ezt meg én a csajjal ha baj van...

Kibékültünk végül, de ma meg megkérdezték tőlünk, hogy milyen volt a buli, a barátom meg rávágta, hogy "hát nem volt túl jó, mert veszekedtünk", és ez rosszul esett, mert olyan volt, mintha engem hibáztatna azért, amiért nem volt túl jó a buli... Elmondtam neki is ezeket, de csak azt hajtotta, hogy ő nem csinált semmit és sírt, majd mondtam hogy menjen inkább haza, így elment. Azóta nem ír, nem hív. És ez is rosszul esik.

2017. jan. 5. 13:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

#19, hogy vagy képes FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL megütni valakit? Gondolom nem villog neonfelirat a fejed felett, hogy "Foglalt vagyok, mindenki hagyjon békén"...

Fenntartom a korábbi véleményem, hogy ha nem bízol benne akkor mindkettőtök érdekében hagyd el.

2017. jan. 5. 15:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát a barátodnak szemmel láthatóan tetszik, ha a csajok nyomulnak rá.

Igazán arrébb "pöckölhette" volna a csajt, de nem tette.

Tipikusan az a fiú, akire minden csaj nyomulhat, az dicséret, de ha rád nyomulna valaki, és hagyod akkor az szégyen.

Elgondolkoznék ezen a kapcsolaton...

2017. jan. 5. 15:40
 23/25 kolosszus22 ***** válasza:
Én egyszer részegen belemarkoltam egy fesztiválon egy igen dekoratív leányzó fenekébe, úgy hogy kézenfogva sétált előttem a palijával. A fickó észrevette sztem, de rá se hederített, igaz 1,5szer akkora voltam mint ő, a csaj mérges fejjel fordult hátra, aztán mikor rámnézett elmosolyodott. Most akkor ott mi lett volna a helyes szitu? :D
2017. jan. 5. 16:51
 24/25 anonim ***** válasza:

#21: figyelmeztetés nélkül megütni valakit én pl. úgy lennék képes, ha az illető figyelmeztetés nélkül fogdosná a seggemet. :D Nem vagyok egy tárgy, amit mindenki kedvére fogdoshat.

Kérdező, szerintem jogosan vagy kiakadva. Én, ha foglalt vagyok, és rám nyomulnak, elküldöm az illetőt, és nem a barátomtól várom, hogy megtegye, fordított esetben pedig ugyanezt várom el. Szerintem nem halt volna bele, ha közli a csajjal, hogy barátnője van, és vicc, hogy ezek után még ő van megsértődve rád, de hát kinek mi.

2017. jan. 5. 17:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Imádok ilyen sztorikat olvasni egy pohár bor mellett :3 Az exem is ilyen féltékeny volt ok nélkül, nos... Az exem :)
2017. jan. 5. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!