Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megsértett, jogosan várom, hogy bocsánatot kérjen?
Az előzmény, hogy anno egy buliban voltunk és egy csaj megfogta a fenekét, ő meg nem szólt erre semmit. Nagyon összevesztem vele, azt vártam volna, hogy azt mondja a csajnak "bocs, de ne fogdoss mert barátnőm van", de ő semmit nem mondott... Sőt, szerinte még én reagáltam túl, mert 1. ő nem csinált semmi rosszat, 2. nem akar a csajtól semmit, 3. menjek és beszéljem ezt meg én a csajjal ha baj van...
Kibékültünk végül, de ma meg megkérdezték tőlünk, hogy milyen volt a buli, a barátom meg rávágta, hogy "hát nem volt túl jó, mert veszekedtünk", és ez rosszul esett, mert olyan volt, mintha engem hibáztatna azért, amiért nem volt túl jó a buli... Elmondtam neki is ezeket, de csak azt hajtotta, hogy ő nem csinált semmit és sírt, majd mondtam hogy menjen inkább haza, így elment. Azóta nem ír, nem hív. És ez is rosszul esik.
#19, hogy vagy képes FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL megütni valakit? Gondolom nem villog neonfelirat a fejed felett, hogy "Foglalt vagyok, mindenki hagyjon békén"...
Fenntartom a korábbi véleményem, hogy ha nem bízol benne akkor mindkettőtök érdekében hagyd el.
Hát a barátodnak szemmel láthatóan tetszik, ha a csajok nyomulnak rá.
Igazán arrébb "pöckölhette" volna a csajt, de nem tette.
Tipikusan az a fiú, akire minden csaj nyomulhat, az dicséret, de ha rád nyomulna valaki, és hagyod akkor az szégyen.
Elgondolkoznék ezen a kapcsolaton...
#21: figyelmeztetés nélkül megütni valakit én pl. úgy lennék képes, ha az illető figyelmeztetés nélkül fogdosná a seggemet. :D Nem vagyok egy tárgy, amit mindenki kedvére fogdoshat.
Kérdező, szerintem jogosan vagy kiakadva. Én, ha foglalt vagyok, és rám nyomulnak, elküldöm az illetőt, és nem a barátomtól várom, hogy megtegye, fordított esetben pedig ugyanezt várom el. Szerintem nem halt volna bele, ha közli a csajjal, hogy barátnője van, és vicc, hogy ezek után még ő van megsértődve rád, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!