Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megsértett, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megsértett, jogosan várom, hogy bocsánatot kérjen?

Figyelt kérdés

Az előzmény, hogy anno egy buliban voltunk és egy csaj megfogta a fenekét, ő meg nem szólt erre semmit. Nagyon összevesztem vele, azt vártam volna, hogy azt mondja a csajnak "bocs, de ne fogdoss mert barátnőm van", de ő semmit nem mondott... Sőt, szerinte még én reagáltam túl, mert 1. ő nem csinált semmi rosszat, 2. nem akar a csajtól semmit, 3. menjek és beszéljem ezt meg én a csajjal ha baj van...

Kibékültünk végül, de ma meg megkérdezték tőlünk, hogy milyen volt a buli, a barátom meg rávágta, hogy "hát nem volt túl jó, mert veszekedtünk", és ez rosszul esett, mert olyan volt, mintha engem hibáztatna azért, amiért nem volt túl jó a buli... Elmondtam neki is ezeket, de csak azt hajtotta, hogy ő nem csinált semmit és sírt, majd mondtam hogy menjen inkább haza, így elment. Azóta nem ír, nem hív. És ez is rosszul esik.

2017. jan. 5. 13:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Most akkor egy pillanat volt az egész, vagy percekig fogdosta a csaj...Nem mindegy.

Ha az előző, akkor továbbra sem tartom jogosnak a kiakadast, egy másodperc volt, elmúlt, vége.

Ha tovább tartott, akkor azért érdemes lenne átgondolni a kapcsolatotokat, mert akkor lehet bejött neki, csak miattad nem mert reagálni...

2017. jan. 5. 14:37
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

Még mindig #7, #10-t későn láttam meg.

Nem értem teljesen hogy mitől félsz. Megcsal? Miért nem tudsz ennyire bízni benne, hogy rábízod, hogy hogy oldjon meg egy ilyen helyzetet? Adott rá okot, hűtlen? Gondolod hogy ha a csaj túlmegy egy határon, akkor sem állítja le?

2017. jan. 5. 14:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy nem állítja le. Most se állította le. Pedig ott voltam. Ha nem vagyok ott, akkor mi van? Ő is elvárja, hogy engem ne fogdossanak a pasik, akkor? Felénk, ahol csak néznek a fogdosásra, az nem épp elutasítás...
2017. jan. 5. 14:52
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Akkor ennyi, ha ennyire nem bízol benne, akkor kísérgesd mindenhova életed végéig, vagy felejtsd el, mert magadat és őt is tönkreteszed. Magadat azzal, hogy minden más nőnemű egyedtől félted, őt meg azzal, hogy folyamatosan azt kell figyelnie, hogy éppen miért veszel össze vele.

Nem hibáztatlak érte, nyilván ha nem bízol meg benne jó okod van rá.

2017. jan. 5. 14:59
 15/25 Szergej55 ***** válasza:
53%
A lányok minden flörtölőt hangosan elküldenek az anyjukba? Aligha.
2017. jan. 5. 15:01
 16/25 Költőnő? ***** válasza:
48%
Azért aközött h egy random csaj megérintette a fenekét és aközött, hogy a farkára ül; vannak fokozatok. Szerintem.
2017. jan. 5. 15:01
 17/25 Szergej55 ***** válasza:
43%
Szerintem te egy rinyagép vagy, kérdező. Az összes itteni megnyilvánulásodból ez jön le. Én kb. a második ilyen eset után röptettelek volna meg.
2017. jan. 5. 15:05
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nem kell a bocsánatkérést se várni, én kivágtam volna ezek után.

Azt ráutaló magatartásnak hívják, ha valaki a se.ggét fogdossa, ő meg hagyja. Ha nem tetszett volna neki, akkor rászól. Nincs ezen mit ragozni. Abban biztos lehetsz, ha a te fenekeden pihenteti egy pasi a kezét, akkor is azon ugrálna, hogy te miért nem állítottad le.

Tőled várja, hogy féltékenyen kotkodácsolva ronts a nőre... A nőhöz semmi közöd, csak hozzá, hát akkor most mi baja van, ha féltékeny vagy (ami ugye ezek szerint neki is tetszik), és azt kéred számon, akin eleve bármit számonkérhetsz? A pasid tudta, hogy ő foglalt, a csaj lehet, hogy nem.

Az, hogy a végén meg sírni kezd, hát ez a csúcsa a sztorinak. Én itt jöttem rá, hogy neked tulajdonképpen csajod van. :D

Szánalmas az egész emberke, én kiábrándultam volna belőle egy ilyen sztori után, kivágom, és keresek valami épkézláb férfit, akit nem nekem kell megvédeni a szexuális zaklatástól. :D

Te meg persze azt csinálsz, amit akarsz. :)

2017. jan. 5. 15:07
 19/25 A kérdező kommentje:

"A lányok minden flörtölőt hangosan elküldenek az anyjukba? Aligha."

Nem tudom hol élsz. De felénk ha egy pasi meg fogja egy foglalt csaj seggét, akkor nem az hogy szól, de akkora pofont kap, hogy a fal adja a másikat...

2017. jan. 5. 15:07
 20/25 A kérdező kommentje:
akarom mondani *ad
2017. jan. 5. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!