Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan várom a bocsánatkérést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom a bocsánatkérést vagy nem?

Figyelt kérdés

Nyaralást tervezünk a párommal, és tegnap megbeszéltük, hogy este nézünk ajánlatokat, hogy mikor hova menjünk.

Az ágyban voltunk, és én elkezdtem nézegetni laptopon, kértem, jöjjön közelebb, nézzük együtt, de ő egy pillanatra oda nézett, aztán nyomkodta tovább a telefont, mutogattam neki a dolgokat, hogy nézd ez jó? De mindenre csak odapillantott, aha, hát még nézegessünk.

Többször szóltam neki hogy figyeljen már picit.

Aztán berágtam és kiléptem, becsuktam a gépet, és elfordultam.

Kérdeztem tőle, hogy miért nem néz velem nyaralást, időben le kell foglalni, ne májusba júniusba jusson eszünkbe lefoglalni a szállást, amikor már drágább és nincs. Mondta, hogy hát ő nézte... Mondtam, hogy én úgy gondoltam, hogy együtt most akkor kinézünk valamit, gyűjtöttünk is pénzt, ki tudjuk fizetni.

Kérdeztem utána, hogy érdekli-e egyáltalán a dolog, szeretne-e menni. Mondta, hogy persze.

Mondom, de akkor miért nem néztél velem most? Tavaly is azért nem mentünk, mert folyamatosan csak ezt modnta, hogy jó majd nézünk, jó majd még ráérünk.

Aztán felemelte a hangját, hogy hagyjam már abba a kérdezősködést, nem fog többször elmondani semmit, és állandóan ezt csinálom...

Erre én megfordultam, és nem szóltam hozzá.

Utána még elkezdett piszkálgatni (gondolom békülés szempontjából) De én azt várom, hogy azt mondja, hogy ne haragudj, hogy nem néztem veled, meg kiabáltam, majd holnap bepótoljuk. Vagy nem jogos?

2017. jan. 5. 09:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nézd, vannak olyanok, akik alapvetően nem kaphatók a szervezésre. A párom sem igazán az, kiegyezünk egy helyben, ahova megyünk, én keresem a szállást, megmutatom azokat, amik az előre megbeszélt elképzelésnek megfelelt, majd ő legfoglalja, én addig elejétől végéig megszervezem az utat, programokat egyebeket,és küldök neki egy excel táblázatot a várható költségekről. Viszont cserébe ha ott vagyunk, nagyon lelkes, megyünk szinte bárhova, amit kitalálok, és nem sajnálja a pénzt sem, időt sem, semmit, stb. Ez van, ő ilyen. Az elején engem is idegesített, és azt hittem, azért ilyen, mert nem érdekli az egész. Lehet, a te párod is ilyen, meg kéne vele beszélned. Viszont szerintem pofátlanság tőle ez a telefonogatás közben... Én is dühös lennék a helyedben. Ha nem akar szervezkedni, akkor miért nem azt mondja? De szerintem te próbálj vele komolyan beszélni, hogy neked ez mennyire rosszul esik, meg az is, hogy bocsánatot sem kér, és mik az elképzelései, hogyan menjetek nyaralni, ha ő nem akat részt venni ebben. Nem hiszem, hogy olyan súlyos lenne a probléma, csak próbáljatok kommunikálni.
2017. jan. 5. 11:32
 22/26 A kérdező kommentje:
persze, én sem érzem annyira súlyos dolognak, csak tudom mi lesz ebből megint, hogy hazaérek és veszekedés lesz, és nem mondja, hogy bocsi, hülye voltam. Én tegnap egész nap, még munkában is ezt nézegettem, hova menjünk, jó lenne lefoglalni. Meg is volt beszélve, hogy akkor este nézzük. Mindegy, nem tudom mi lesz. Akkor megnyugodtam, hogy nem velem van a baj "megint" hogy én feleslegesen hisztizek... Megpróbálom majd normálisan elmondani neki hogy mi a baj, bár szerintem tudja, csak képtelen bocsánatot kérni akármiért is.
2017. jan. 5. 11:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Jogosan várnád, de abban 100%-ig biztos lehetsz, hogy nem fog bocsánatot kérni. Ő biztos benne, hogy te vagy a hisztis.
2017. jan. 5. 11:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Ha nem kér bocsánatot, akkor megint csak egy dolog lesz amit én "lenyelek" neki.
2017. jan. 5. 11:40
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem kell veszekedni, azzal lealacsonyítod magad. Ne foglalkozz vele, menj ek nélküle, vagy csináld meg a jogsit.

Hány évig fogod még ezt tűrni mellette? Szerinted fog ez változni?

2017. jan. 5. 11:41
 26/26 A kérdező kommentje:

megbeszéltük.... de nem vagyok teljesen elégedett... ő azt mondta, hogy én nem veszem tudomásul hogy őt zavarja és idegesíti ha kérdezgetem, mert ő azt válaszolta, hogy igen, érdekli a nyaralás, akkor ne kérdezzem meg mégegyszer ugyanazt...

(szerintem nem ugyanazt kérdeztem meg..., szerinte igen)

De végül hosszas magyarázás után, hogy mi a bajom, bocsánatot kért, hogy megbántott, és fontos vagyok neki, meg a nyaralás is, csak biztos "nem hallotta" hogy szóltam neki, hogy kérlek gyere ide....

2017. jan. 5. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!