Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom a bocsánatkérést vagy nem?
Nyaralást tervezünk a párommal, és tegnap megbeszéltük, hogy este nézünk ajánlatokat, hogy mikor hova menjünk.
Az ágyban voltunk, és én elkezdtem nézegetni laptopon, kértem, jöjjön közelebb, nézzük együtt, de ő egy pillanatra oda nézett, aztán nyomkodta tovább a telefont, mutogattam neki a dolgokat, hogy nézd ez jó? De mindenre csak odapillantott, aha, hát még nézegessünk.
Többször szóltam neki hogy figyeljen már picit.
Aztán berágtam és kiléptem, becsuktam a gépet, és elfordultam.
Kérdeztem tőle, hogy miért nem néz velem nyaralást, időben le kell foglalni, ne májusba júniusba jusson eszünkbe lefoglalni a szállást, amikor már drágább és nincs. Mondta, hogy hát ő nézte... Mondtam, hogy én úgy gondoltam, hogy együtt most akkor kinézünk valamit, gyűjtöttünk is pénzt, ki tudjuk fizetni.
Kérdeztem utána, hogy érdekli-e egyáltalán a dolog, szeretne-e menni. Mondta, hogy persze.
Mondom, de akkor miért nem néztél velem most? Tavaly is azért nem mentünk, mert folyamatosan csak ezt modnta, hogy jó majd nézünk, jó majd még ráérünk.
Aztán felemelte a hangját, hogy hagyjam már abba a kérdezősködést, nem fog többször elmondani semmit, és állandóan ezt csinálom...
Erre én megfordultam, és nem szóltam hozzá.
Utána még elkezdett piszkálgatni (gondolom békülés szempontjából) De én azt várom, hogy azt mondja, hogy ne haragudj, hogy nem néztem veled, meg kiabáltam, majd holnap bepótoljuk. Vagy nem jogos?
Az eyem akkor volt mör ilyen totál érdektelen, mikor a szakítást tervezgette.
A párom megtisztel annyival, hogy nem a szaros telefont bujja, ha beszélek hozzá, és viszont.
Ha vmelyikunk mégis, akkor várunk addig, mig egynásra nemlégy figyelunk.
De ez, amit leirsz a leszaromság és tisztelet teljes hiánya feléd. Én összeszednék vmi barátnot és vele mennék el, a "párom" meg csináljon, amit akar.
Figyelj, a párod passziv agresszor, elkezdhetnél gondolkodni a szakitáson, ezt komolyan mondom.
Tonkre fogsz menni, ha mindig magadat érzed hibásnak, ráadásul teljesen alaptalanul.
Szerintem is jogosan idegesit.
Van, hogy az én barátom is csak nyomkodja azt a szart mikor én beszélgetni akarok, volt hogy simán kivettem a kezéből és kicsit észhez tért.
Szerintem üljetek le és mond el neki konkrétan mi zavar, mi esett rosszul, és kérd mondja meg őszintén akar-e menni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!