Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez miatt igénytelen volnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miatt igénytelen volnék?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam itt egy kérdést,valami olyasmi volt,hogy milyen testi hibák vannak egy szép nőn,valaki azt írta,hogy bőrkeményedéses a nő talpa,egy másik válaszoló pedig ezt igénytelenségnek nevezte.

Nos én egy 26 éves átlagos nő vagyok,és nekem is keményebb a bòr a sarkamon,bárhogy habkövezem és kenem puhitó krémmel.

1 éve van párom,és ő ezt még nem tette szóvá,pedig lábmániás.

Ahogy ezt olvastam tegnap,kicsit sértő volt,mert ápolt vagyok,rendezett körülmények között élek egyedül egy albérletben.

Amikor dolgozom (heti átlag 4-5 nap 12 órában),akkor sétálnom kell 9 km-t a vasútállomásra (4,5 km oda-vissza is),mert kint lakom a város legszélén,és a vasútállomás meg a másik végén van a városban.

Szóval heti 40-45 km-t gyalogolok,lehet ezért ilyen a sarkam.

Bringámat 1 éve ellopták.

Szóval ez miatt én igénytelen volnék?

Ha valakinek van egy jó tippje,szívesen hallgatom,hogy hogyan lehetne puhább a sarkam.

2017. jan. 5. 04:34
 1/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
10%

Egyrészt nem az itteni kommentek alapján kéne meghatározni magad. Egyesek szerint itt 17cm -es pöpös is kicsi meg a D -s mell stb.

Az egyedüli "igénytelenséged" tán a hiányzó hajlam, hogy szerez új biciklit, hogy kíméld a sarkad?

( 15 ért van használtan, szóval a pénz nehezen lehet érv, vagy ha mégis az elég szomorú, ha egy év alatt nem jön össze 15 ezer dolgozó emberként )

2017. jan. 5. 04:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedikűrös vagyok.

A válasz: sehogy.

A keményebb bőr ellát egy védelmi funkciót, ha túlságosan lereszelik, minden lépés fájdalmas, egészen addig, amíg újra meg nem keményedik.

Egyáltalán nem kóros vagy káros, és nem ápolatlan, csupán azt jelenti, hogy használod a lábad, és nem hordasz állandóan magassarkút. Akkor a talppárna lesz vastagabb, nem is kicsivel.

Habkövezés és krémezés: hidd el, ezzel már ápoltabb vagy, mint a lakosság 90%-a. ;)

Egy vendégem van, akinek puha a sarka és a talpa, neki rendszeresen gyógypedikűrt készítek. Szegénykém cukros, és egyik lábát amputálni kellett, azóta tolókocsiban él a néni. :( De az tény, hogy nincs bőrkemémyedés a sarkán.

Amíg nem repedezik, nem fehér vagy sárga (gombás), nincs kellemetlen szaga, addig ne idegeld magad.

Aki szerint ez ápolatlan, annak a srácnak pedig szívesen megadom az elérhetőségem, és havonta kétszer sok szeretettel várom a párját! Gondolom, szívesen fizeti, és nem csak elvárja, hogy majd magától puha lesz a lába. XD

2017. jan. 5. 05:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tedd fel fordítva a kérdést: te igénytelennek tartanál emiatt egy férfit? Na, ezért tartanak igénytelennek téged is, függetlenül attól, hogy tehetsz-e róla.
2017. jan. 5. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan bringát kell beszerezni, amit senki sem akar ellopni. :D
2017. jan. 5. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Pedig finom egy jó kis reszelt bőrkeményedéses tészta esténként. :D Amúgy semmi gáz vele, ha ápolod, mondjuk én is lábmániás vagyok. :P
2017. jan. 5. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
#5 még egy kis hús is bele, és kész is a milánói! :)
2017. jan. 5. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyami, Szilvi. :P
2017. jan. 5. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen túrázok, sportolok, és nekem is keményebb a bőr egy két helyen. Nem tudok mit tenni, a sportos életmódot nem adom fel. Én is rendszeresen reszelgetem meg kenem, ennél többet nem tehetek. Ne akadj ki azon amit az itteni emberek mondanak, vannak itt ritka fiallások....
2017. jan. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!