Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy ez ilyen egyszerűen megoldódik?
Pár hónapos kapcsolatról van szó. A fiú a legelején a világ legtutibb gyerekének tűnt, de kiderült róla, hogy nagyon erőszakos és rettentő féltékeny. A lány megpróbálta kiiktatni azokat a tényezőket, amikre ilyen rosszul reagált a fiú és emiatt most úgy tűnik, hogy minden rendben van köztük.
Létezik, hogy így megoldódott az egész vagy ez csak a probléma szőnyeg alá söprése?
Érdekes kerdes ez, mennyire lehet hinni annak, ha valaki "megváltozik". Ennek egy módja van, legalábbis en mindig ezt tapasztaltam, es ez a krízis. Amikor minden rendben van akkor az emberek eléldegélnek egymas mellett, amikor viszont valami nem ugy megy ahogy szeretnénk, es ez feszültséget generál, az hozza ki milyen is ember valójában. Nekem a legutolsó párom volt ilyen, a világ legtunderibb kis mimozaja volt, nevetgelt, aranyos, visszahúzódó mar-mar tul tokeletes. Viszont mikor valami nem ugy alakult ahogy o azt elképzelte, tombolt mint egy sárkány, hisztizett, sírt, káromkodott, csapkodott mindenki hülye volt stb.. (csak az volt a baj hogy heti 3-4 szer talált valamit amin szerintem direkt ki tudott akadni).
Nagyon elkalandoztam, :) , Akkor vonj le következtetéseket, ha mar tul vagytok par konfliktuson. De az en példámbol azt tanultam meg, ha valakiből egy problema agresszivitást vált ki automatikusan, az nem igen tud megváltozni, ez rossz dühkezelési stratégia, amin rengeteget kell dolgozni.
A pasi most is pont olyan erőszakos és féltékeny, és amit a legkisebb oka lesz rá, ki fog robbanni, mint a vulkán, és sza.rrá fogja verni a csaját.
Az ilyen nem változik.
A nő most úgy érzi, hogy nagyon ravaszul megoldotta, hogy alárendeli magát a pasi akaratának, egyesekkel megszakította a kapcsolatot, már nem jár egyedül sehová, és úgy öltözik, mint egy szürke veréb, és elégedetten hátradől.
Nos, aki rálát a problémára, az tudja, hogy az az időszak aminek az elszigetelés a neve. A vége pedig az, hogy ha meg lesz csapkodva, mint állat, akkor nem tud hirtelen senkihez se fordulni, mert minden emberi kapcsolata megkopott.
Egyetlen létező megoldás van ilyen pasinál: szépen el kell tőle köszönni, és ki kell tessékelni az ajtón!!
Kettes, elhiszem, hogy magadbol indulsz ki, de nem mindenki csalja a párját és az mégis irto féltékeny tud lenni a semmire.
Exem is meggyanusitott mindennel, hogy hazudpk neki, aztán szápen elétártsm minden bizonyítékot, hogy nem. Aztán persze ment a kuncsorgás, hogy ne hagyjam ott, de ezek után?!
Kérdezo, nem, de te tényleg igy akarsz élni, hogy jaj mikor bántodik meg ugy, hogy elver? Vagy épp milyen agyszulenénye lesz egy random emberrel valo kapcsolatomról? Áh, az ilyet ki kell dobni, mint macskát...
a biztonság kedvéért: sem a pasi, sem a csaj nem én vagyok.
egy kedves lány ismerősömről van szó, aki teljesen megbolondult és eddig azt hittem, én vagyok a hülye, hogy nem kajáltam be ezt a hirtelen "változást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!