Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkók és érzéketlenek a mai lányok?
Mé', a fiúk nem azok? De. (ha már általánosítunk):D
Esetleg próbálkozz kevésbé szépeknél, azok már annak is örülni fognak, hogy hozzájuk szólsz...
Sok helyes és értelmes lány van!Én mindig megtalálom őket!
Az a "gond" hogy a "rossz" mindig feltűnőbb!
Én egyébként a kisugárzásban hiszek,az alapján mindig meg tudtam állapítani nagyon hamar,hogy a hölgy mennyire lesz "vevő" rám!
"Mert elkényeztetett kis libák. Olyan kell nekik, aki kemény és bunkó. Az ilyen csajok meg is érdemlik majd hogyha a barátjuk elveri..."
És mindenki lepontozza szegény srácot. Jah... Elég rosszul hangzik, de ez az igazság. A volt barátnőmet néha megcsapkodja a jelenlegi barátja. A csaj bevallása szerint néha kell, hogy helyretegye a srác. Velem is volt egy darabig a csaj, és azt mondta, a jelenlegi barátjával jobb, mert ha valamin összevesznek, akkor így jobban kidühöngik magukat és hamarabb megnyugszanak. ÉS EZT EGY LÁNY MONDTA!!! A másik ismerősöm szereti ha kicsit bunkó a srác.
Amúgy ez tényleg igaz, hogy a lányok egyre nagyobb részének az kell aki bunkó. Ha valaki szerelmes egy lányba és próbálkozik, akkor elbukta, mert azt nem szabad. Lepontozhattok, de nekem sok lány ismerősöm van. Ezeket mind ők mondják. (persze nem mindenki ilyen, de a nagyja...)
20/f
Így van,teljesenegyetértek veletek. A mai lányok teljesen elkorcsosultak,az igazi értékek már semmit sem jelentenek nekik. Állandóan azt hallom, még a csapból is az folyik,hogy így az érzelmek,meg úgy, a fiúk pedig csak ösztönléányek,pedig manbapság mintha pont fordítva lenne.
Nagyon érdekes továbbá az is,hogy míg egy egyszerű,hétköznapi srác teperhet, amennyit és amennyire akar egy lánynál, úgysem ér el semmit, addig ugyanez a lány gátlás nélkül felajánlja magát egy HMCS-nek. (helyi menő csávó)
Miért bunkók és érzéketlenek a mai lányok?
Ki tudná ezt megmondani? Azért, amiért kék a fű, és zöld az ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!