Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nem tudom megmagyarázni magamnak, hogy miért szeretem őt?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt, lehet, hogy gáz, hogy ebbe eddig nem gondoltam bele, de felmerült a kérdés, hogy miért is szeretem és nem tudtam megválaszolni magamnak. Attól tartok, csak beleszerettem, és ha elmúlik a nagy "rózsaszín köd" akkor egyáltalán nem fogom szeretni.
Elég unalmas ember, de olyan, mintha ez se zavarna.
Valaki akinek megfordult már ilyen gondolat a fejében?
Köszi!
21/L
2017. jan. 2. 14:20
1/3 anonim válasza:
Elvielg, az az igazi szeretet, ahol nem találod az okokat, csak érzed!!! Max. a pozitívumokat tudod felsorolni, mik azok, amiket még plusszban szeretsz rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! ment a zöld kéz!
2017. jan. 2. 14:43
3/3 anonim válasza:
Ezt en sem ertem magamban. En is szeretem a baratom, de tudom, hogy objektiven nezve olyan hibai is vannak, amiket mas emberek eseten nem viselnek el, csak vele kapcsolatban. :D Ugyhogy szerintem nincs semmi baj a kapcsolatotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!