Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átjön a párom szinte minden édességet megeszik. Hogy mondjam meg neki hogy ez kicsit sok?
Nem arról van szó hogy sajnálom tőle, de bevásárolok hétvégére és ő egy nap alatt megeszik mindent.Ha én átmegyek hozza nem viselkedek igy.Nem az zavar hogy eszik hanem hogy ugy érzem kicsit pofátlan.Multkor például megitta testvérem kóláját, amit a kirándulásra vett magának, másnap pedig én éreztem magam kellemetlenül.Probaltam neki finoman mondani, de csak megsértődik, és azt mondja ő is szokott nekem fizetni (ami tényleg igaz)
21/N
Kinyitja a hűtőt és kiveszi??
Ha jön, mondd neki, hogy foglaljon helyet.
Ha megy a hűtő felé, mondd neki, hogy üljön csak le, majd te hozol, ha kér valamit, de azt is megteheted, hogy az elején megmondod, hogy ezeket és ezeket szombatra, vasárnapra, akármikorra vettem, vagy az öcsém vette és ne nyúlj hozzá légy szíves. Ha pofátlan és nem érdekli, hogy mit mondasz, akkor már csak azt tudod tenni, hogy felemeled a hangod, vagy pedig eldugod az édességeket..
Hahahahahahahah ......:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahahah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ennyire szánalmas genyó legyen valaki, rég hallottam ilyet..
:)))))))))))))))))))))))))
Hogy jön az ide, hogy szokott-e fizetni neked bármit?
Amit csinál, az szimpla bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!