Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akárhányszor átjön a barátom csak d. ugni akar? Többilent
eddig akár hányszor átjött a barátom sosem tudtunk rendesen végig nézni semmi filmet mert épp hogy elkezdenénk nézni a filmet elkezdünk smárolni, meg csikiz, ölelgetjük egymást, vagy kézzel kényesztetjük egymást és az utolsó félórába meg meg d.ugunk utána még kicsit 5-10 percet ölelkezünk meg hasonlók és megy is..:\
szeretem hogy ilyen, de néha jó lenne ha nem csak ezek körül forogna minden, hanem beülni együtt közösen tvzni meg beszélgetni, mert ezek közbe nem tudunk beszélni semmit, ami kicsit zavaró.. és mindig ez van akárhányszor átjön, max ha városba megyünk sétálni akkor tudunk beszélni meg fb-n . ezen hogyan tudnék változtatni?? nem szeretném megbántani
Miért nem mondod el ezt így neki, ahogy itt leírtad (jobb helyesírással persze)?
Szólsz neki és meglátod a reakcióját.
Ha valamelyik fél megy filmezni,abból sose lesz filmnézés.
Tapasztalat :D
A baj ott kezdődik sztem, hogy már megy is. Nem gondolod, hogy kihasznál csak? Nem kellesz neki csak szexre, nekem ez jött le.
Én is voltam fiatal és volt ilyenben részem.
hát átjön és csak ölelgetjük egymást, meg végig csak smárolunk, esetleg kézzel kényesztetjük egymást és úgy el megy az idő, a filmet télleg nem is néztük szinte
hozzá tenném hogy érthető legyen : este 8kor jön át , hajnali 1 kor ment haza, mert utána 4kor felkellet volna kelnie,és nem akart olyan korán kelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!