Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha zavar, hogy a párom kevesebbet keres?
Imádom, szeretem nem hagynám el de kicsit zavar, hogy még fiatalok vagyunk, most kéne építeni a jövőnket de úgy nehéz, hogy ő minimálbért keres, én keresek nettó 180 körül. Voltatok már ilyen helyzetben?
28F
nem hinném hogy a 180 ezerre verné magát a kérdező...
jó persze itt sok proli van aki tipikusan a szomszéd tehene is dögöljön fajta ember, ráadásul irigyek is.
ebben az esetben akkor lenne gáz ez a szitu, ha a barátnőd nem is törekedne arra, hogy jobban fizető melóhelyet találjon.
mert abban igaza van a kérdezőnek, hogy az ő fizetése és a minimálbér manapság csak vegetálásra elég, de jövőt építeni nem igazán lehet belőle.
persze vannak akik megelégednek azzal hogy a 70 ezres lepukkant panel albérletben tengetik az életüket, és eszük ágában nincsenek ezen változtatni mert elégedettek ebben a közegben.
most ők fognak majd lepontozni :)
Nem tudom miért az jött le, hogy verem a 180-ra. Csak azért írtam le, hogy legyen viszonyítása alap. Nekem úgy néz ki áprilistól emelnek majd 20%-ot. Vidéken szerintem nem annyira rossz ennyiért.
Barátnőm azt mondja, hogy ő elvan ezen a szinten. Nem is akar lépni.
Elég gáz, jó is, hogy nem hagyod el, mert honnan tudod, hogy az a nő aki meg 200-at keres, szóba állna-e veled, a 180 miatt?
Volt amikor kétszer annyit kerestem, mint a feleségem, de aztán úgy is bolt, hogy ő keresett többet, szóval ebből nem indulnék ki.
Az inkább probléma, hogy ő nem akar többet- a pénz miatt is, meg hát egy fiatal, hogy-hogy nem akar többet - bármiből is????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!