Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit tennétek ha a barátotok rátok csapná a telefont?
Figyelt kérdés
a helyzet az, hogy azért csinálta, mert mikor ő beszélt én közbevágtam.(Mármint kérdezett valamit, de közbe még mondott volna valamit) De szerintem ez akkor is bunkóság volt a részéről.2010. máj. 3. 21:56
1/12 anonim válasza:
Nem volt bunkóság, várd meg, ne beszélj közbe... soha. Különben kapsz egy büdös nagy pofont is legközelebb!
2/12 anonim válasza:
hááát, ha ő hívott akkor szíve joga... ha nem akkoris... :D
ha velem csinálják ezt olyankor én is rács*szem a telefont...
16/F
3/12 anonim válasza:
ezhülyeség. mi az, hogy rád csapja?! csak azért mert pont belebeszéltél. ez tényleg bunkóság. de ne foglalkozz vele, valószínűleg már lenyugodott(: ha nagyon hisztizik, esetleg kérj bocsánatot amiért belevágtál. de valojában ilyenen nem sértődhet meg.:D
4/12 anonim válasza:
bunkosaág ojan nagy jampi h rád csapja a telefont? még ha bele is beszéltél :d
5/12 A kérdező kommentje:
Első: Pofon?? Nem tudom, hogy kinek képzeled magad, csak normális válaszokat várnék.
Amúgy, meg ha én csapnám rá, akkor ő teljesen vérig lenne sértve...
2010. máj. 3. 22:11
6/12 anonim válasza:
én erre csak ynit mondok hogy mindennek oka van...:D
7/12 anonim válasza:
Van ez így. Én is utálom, ha közbevágnak, főleg ha nem odaillőt mondanak. A férfiak meg bunkók, ezért szeretitek őket.
8/12 anonim válasza:
Én ilyenkor visszahívtam az exem,és beleüvöltöttem a telefona,h:"NE CSAPD RÁM?HÁNYSZOR MONDTAM MÁR???!!!"
Tedd ezt!
9/12 anonim válasza:
Semmit! Nem hívnál fel többet! Előbb kérjen bocsánatot!
10/12 anonim válasza:
Amúgy miért ugatsz, ha ő beszél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!