Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki tetszik neki? Ha én, akkor hogyan közelitsek felé?
Figyelt kérdés
Egy fiú mindig odajön hozzánk(a barátnőmhöz és hozzám). A barátnőm szerint én tetszek neki de múltkor is ő mögé ült oda(a barátnőm szerint azé mert ő volt közelebb) de viszont velem beszélgetett és hosszan néztünk egymás szemébe...2010. máj. 3. 21:50
1/9 anonim válasza:
honnát tudnánk mink azt aranyom, hogy te hogy közelíts a felé a fatty felé???
Babi néni 76/L
2/9 A kérdező kommentje:
Khm...tanácsok???
2010. máj. 3. 21:53
3/9 anonim válasza:
Egyet értek Babi nénivel.
Babi bácsi 80/F
4/9 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy ne csinálj semmit, legyél vele kedves, mutasd ki, egy mosollyal, hogy örülsz a társaságának, legyél csinos, de hagyd a fiút kezdeményezni, ne vedd el tőle az udvarlás örömét.
Am valószínűleg te tetszel neki :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nem gond hogy 1 évvel fiatalabb tőlem?
2010. máj. 3. 22:10
6/9 A kérdező kommentje:
Am 22-09 köszi!
2010. máj. 3. 22:10
7/9 anonim válasza:
A kis korkülönbség egy idő után elvész köztetek. De egyetértek az előttem szólóval: udvarolni a fiúnak kell. Te csak éreztesd vele, hogy vevő vagy a kedvességére, és viszonozd valamivel.
8/9 anonim válasza:
A 4-es villamossal,az pont arra megy.
9/9 A kérdező kommentje:
Jaja...villamossal! Hogy erre még nem is gondoltam,pedig ragyogó ötlet!
Komoly tanácsokra lenne szükségem...
2010. máj. 8. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!