Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vég kezdete vagy a kezdet vége?

Figyelt kérdés
Nagyon boldogok voltunk a barátnőmmel. Azonban az édesanyja megtett mindent annak érdekében, hogy szétmarjon minket. Félév már csak arról szólt, hogy a barátnőm: sír, anyu ezt-meg azt mondta, anyu nem akar téged stb. Mindez annyira megmérgezte a kettőn között lévő kapcsolatot, hogy nekem már nincs kedvem, türelmem, érdeklődésem is elfogyott a párom felé. Számtalanszor tettem neki javaslatokat, hogy mit lehetne tenni, de semmivel sem tudom meggyőzni mert olyan befolyása van az anyjának rá hogy nem igaz. Hiába ordít, káromkodik, undorítóan beszél az anyja vele még is tűr- és tűr.
2016. dec. 31. 09:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon elegem van az egészből! Normális kapcsolatot akarok ahol nem utálnak mint a sza...t és én is szívesen megyek vendégségbe. De itt nem lehet semmit sem.
2016. dec. 31. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:

És ha megkéred a barátnődet, hogy ne továbbítsa neked, hogy anyu mit mondott? Mert igazából ez a folyamatos feszkó forrása, konkrétan a leányzó fenntartja köztetek az ellentétet, mintha élvezné az áldozatszerepet.

Hasonló helyzetben vagyunk - anyám rühelli páromat. Két év alatt sikerült annyit elérnem, hogy pl. karácsonykor nálunk töltött néhány órát párom, és nem kötött bele anyám... Szóval konkrétan ki is van tiltva otthonról. Én is rengeteget hallgatom otthon, hogy miért nem jó nekem a párom, de őszintén? Egy-két kirívóbb dolgot kivéve ezeket nem szoktam neki elmondani. Alapból rossz a kapcsolatuk, és nem fogom még ezzel én is tovább mérgezni. Nem magyarázkodom anyámnak, mert tudom, hogy nincs értelme, de így legalább látszólag békesség van.

Ez nálatok is nagyon sokat segítene szerintem, sokkal kevesebb lenne a veszekedés.

Persze, ha a leányzó nem tud kiállni magáért, akkor bukta az egész.

2017. jan. 1. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:
De nem tud maga mellett kiállni! Ez a gond. Az anyja is csak vele ilyen "meniő" más előtt meg össze sza....ja magát rendesen. Barátnőm meg csak nekem tudja a magáét megmondani.
2017. jan. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!