Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a vég kezdete vagy a kezdet vége?
Egy egyszerű kijelentés:"Én sem lehetek mindenkinek szimpatikus."
Szerintem hatásos.
Ha tűr az anyjával szemben,akkor szeret,csak nem mer szembeszállni.
Mindkettőtöket mérgez,voltam már ilyen cipőben is.
Hozzám költözött,és nem vette fel a telefont 1X sem.
Az anyja megbékélt,belenyugodott.
Engem választott,mert szeretett.
Szerintem felejtős ez a kapcsolat. Aki ennyire befolyásolható, azon nem lehet segíteni, főleg ha maga sem akarja.
Majd vénkisasszonyként, miután az anyuka mindenkit elmart mellőle, talán rá fog jönni, hogy mennyire önző az anyja. Sajnos te nem tudsz ezen segíteni. Keress valakit, aki felnőtt, önálló ember, nem pedig a szülei bábja
Megvívtam ezt a csatát egy lánnyal. A mamája mindenbe beleszólt, mindent ő mondott meg, pedig 25 éves volt...
Veszítettem a végén, még mindig a mamáját istápolja, azóta sincs senkije, pedig évek teltek el.
Hidd el, ha valaki nem akar kiszállni ebből a családi játszmából, akkor nem fogsz tudni mit tenni, neki csecsemőkora óta ez az élete, ebbe nevelkedett, ez a természetes, a mama az első, és ha fejre állsz, akkor is ez lesz (én több mint 1.5 évig küzdöttem, szerettem azt a lányt, de utólag azt mondom, megmenteni csak azt lehet, aki akarja, hiába mondtam, hogy költözzünk össze albérletbe, bármit, a végén mindig a mama szava döntöttÖ
Kicsit teátrális a kérdés, nem? Komolyan csak a kérdéshez jöhetne az a zene ami a "Rekviem egy álomért" végén van.
De sajnos az anyós nagy baj. :(
menekülj ebből a közegből.
saját tapasztalat, ugyan ez a sztori azzal a kivétellel hogy az anyósjelölt nem beszélt ilyen alpári módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!