Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányolom a barátomból az igyekezetet, a romantikát. Mit tegyek?
7 hónapja ismerjük egymást és pár hete vagyunk együtt, még soha, semmivel nem lepett meg.
Én már az ismerkedős fázisban küldtem neki saját készítésű ajándékot szülinapjára, de ő semmivel sem készült az enyémre. Az én ötletem volt, hogy írjunk egymásnak papír formában levelet, és azóta beszéltünk egy újabbról, aminek most lenne aktualitása, de nem hozza szóba, így én sem (távkapcsolat amúgy). Én ajánlottam fel először a skype-olást is, azóta sem történt meg, így ma megint szóltam, és beleegyezett, talán a napokban megejtjük. Egy hétig most találkozgattunk, de sem virágot, sem akármilyen csokit, apró ajándékot nem kaptam tőle.
Én nagyon igényelném az ilyesmit, mert én is imádok adni, készíteni stb., de ha nincs viszonzás, elmegy tőle a kedvem. :(
Ilyet hogy lehet szóba hozni? Hiszen, ha csak kikényszerítem, akkor már oda a lényege..
23N
Bocsi, nem ide tartozik, de ha olvassa... a kérdés kapcsán kellemesen elbeszélgettem egy Svájcban dolgozó férfival, de sajnos tegnap óta már nem tudok ráírni. Jelentkezz, ha látod!
Amúgy a kérdéshez: nem szakítok, ha legközelebb élőben találkozunk, majd jelzem neki ezt az igényem, aztán meglátom, lesz-e változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!