Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a barátom nem tud elszakadni a szüleitől vagy befolyásolják?
Tegnap északa eljött hozzám a barátom reggel hivta az anyukája és egyből haza is ment.azt tudom hogy aggódik érte az anyukája de szerintem kicsit túlságosan is.
30 ffi ról van szó.
Szerintetek?
Eddig minden hétvégét együtt töltötünk igaz mindig ő jött én munka miat nem birtam.
Vélemények.
Dolga volt dolgzonia is kellet menni.
Azóta nem reagál "semmire".
Ha othol vannak a szülei akkor telefonon is csak úgy beszélünk ha elmegy valahova sétálni.
Jól olvastam, hogy 30 éves?
Hát befolyás alatt van, abból amit leírtál. Lehet, hogy nekik ez nem tűnik fel, mert tök természetes. Nekem elég egészségtelen kapcsolatnak hangzik ami a szülei és Ő közötte van.
Az egy dolog, hogyha valamiért így hazahívják, főleg ha dolgozni is megy, de hogy azóta nem keresett az fura. Illetve az is fura, ha ez rendszeres.
Én sem szeretek a párommal anyuék előtt beszélgetni telefonon, pedig 26 vagyok és tudják, hogy van párom, ismerik is őt, együtt élünk. Egyszerűen jobban szeretem ha "kettesben" beszélgethetünk, amikor mondjuk hazautazok a szülőkhöz.
Számomra inkább az a kérdés, hogy a családja egyáltalán tud-e rólad? Mert nekem ez alapján inkább az tűnne ésszerű magyarázatnak, ha nem tudnának rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!