Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire másra vágynék?
A párommal megromlott a kapcsolatunk, mindent megpróbálunk megtenni annak érdekében, hogy jól süljön el minden, de egyszerűen nem igazán megy, 4 éve vagyunk együtt. Én 22 ő 21.
És mostanában totál azt veszem észre magamon, hogy más férfira gondolok szex közben, álmaimban megjelenik folyton az exem, de még a legjobb barátom is telefonálás közben egy sóhajjal olyan szexuális vágyat indított el bennem, hogy már szégyelltem bármit is mondani.
Sosem csalnám meg, mert senki nem érdemli meg, hogy azt tegyék vele, de egyszerűen nem tudom mi van már velem. A szex pocsék lett az évek alatt és unalmas. Ráadásul úgy viselkedik mintha újra szűz lenne. 3 perc után elmegy és utána ha azt akarom hogy legyen folytatás, akkor nekem kell mindent megtennem érte miközben ő semmit nem csinál és az én kedvem lelankad. Erről is beszélgettünk már, elmondtam neki, hogy ez így nem jó, de változtatás képtelen a dolog.
Reménykedjek még? Vagy ennyi idő után ez normális? Vagy hagyjam inkább? Szerintem a javítást még megéri a dolog.
szerintem hagyjad inkább. ennek a sokszorosa idő után se normális.
persze megéri a javítás általában, de ennyi hibát?....
Szerintem pont ezért nem érdekli már őt sem. Sem a kapcsolatotok, sem a szex. Egyszerűen belefáradt. Persze még próbálkozhattok meg aranyos, hisz' valszeg első nagy szerelem a tiétek, de az első szerelemben ez a legszebb: Sosem múlik el, de mindig véget ér!
:)
Ti tudjátok, de szerintem addig kell véget vetni a kapcsolatnak amíg szép. Úgy értem, mikor még békével el tudjátok a másikat engedni, nem akkor mikor már felgyülemlik a sok sz***r, és utálni fogjátok egymást. Meg egyébként több olyan simerősöm is van, akik tini korukban sokáig együtt voltak, aztán mindenki ment a dolgára, kipróbált új dolgokat, megtapasztalt mást, majd 6-7 év múlva újra összejöttek vagy össze is házasodtak. Szóval sosem tudni mit hoz a jövő. Azt hiszem még így is szép a ti történetetek is, még ha itt is ér véget.
Hasonló cipőben járok, de azt tudom tanácsolni, hogy nézd új megvilágításból a helyzetet!
Fel kell tudnod nézni a barátodra, amitől újra beindul a vonzalom, legyen az bármi.
Tudom kicsit érthetetlen és megoldhatatlan feladatnak tűnik, de hidd el nem az!
Nem az új póz, a szexi fehérnemű és a romantikus vacsi a kulcs, ezek csak ingert gerjesztenek.
Gondold át mitől volt annyira vonzó az elején?
Biztos, hogy felnéztél rá, csodáltad a személyisége miatt, nos errefelé lehet a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!