Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túl érzékeny vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl érzékeny vagy ez szerintetek is csúnya dolog?

Figyelt kérdés
A párom megvette nekem a kedvenc parfümöm karácsonyra (ez volt az első ilyenem) és mivel elég drága csak kis kiszerelésben kaptam, de nem is vártam el hogy sokat költsön rám.A baj ott van hogy vett még egyet (sokkal nagyobb kiszerelésben) és azt a kolléga nőjenek adta, (ezt véletlenül tudtam meg) a nő nem vett neki semmit, sőt nem is barátok.
2016. dec. 26. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos gyanús a dolog...

Ettől még, ahogy itt többen is leírták, egy csomó más felállás lehetséges, csak ez tűnik a legvalószínűbbnek

2016. dec. 26. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a sztori - akárhogy csűrjük-csavarjuk - mindenképp gáz. Ha - ahogy egy korábbi válaszoló írta - valóban csak afféle köszönőajándék, az férfitól nőnek nem parfüm szokott lenni. A parfüm intim ajándék, ahogy már más is írta. Ékszert és parfümöt férfi annak ajándékoz, aki érzelmileg közel áll hozzá. Valóban nem tudjuk a háttérsztorit, de amennyit tudunk, abból igen nagy a valószínűsége, hogy az ajándékozó nagyobb energiát fektetett a kolléganő megörvendeztetésébe, mint a kérdezőébe. Ezen megütközni a legkevésbé sem nevezhető érzékenységnek. Nem tudok elképzelni nőt, aki ezen ne akadna ki. Ha van ilyen, az egy birka.
2016. dec. 26. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
10-es te beteg vagy, kezeltesd magad!
2016. dec. 27. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:

"10-es te beteg vagy, kezeltesd magad!"

Miért is? Mert le ostoba k..áztam az 53%ost?

Tán nem érdemelte meg?

Dehogynem, ennél jóval többet is.

Valakit azzal vádolni, hogy tuti, hogy megcsalja a párját, írdatlan súlyos és durva vád. Ez van annyira komoly vád, hogy ha ezzel értelmes, normális ember nem dobálozik látatlanban. És főleg nem kezdi el látatlanban győzködni és hergelni a másik felet mindenkonkrét alap nélkül, hogy téged aztán tuti megcsalnak. Irdatlan károkat lehet ezzel okozni,

Aki az ilyen vádakkal úgy dobálózik, hogy sz..rt se tud a helyzetről, de azért ex katedra látatlanba kijelenti miért ne alapon, mindenféle alap nélkül, ráadásul még hergeli is ezzel a másikat, hogy hát ez a srác biztos megcsal téged - az bizony menjen a kur..a anyjába. És az bizony (ha nő az illető, féfiként más szavakkal írják le ugyanezt) egy ostoba büdös k...a. Finoman fogalmazva.

2017. jan. 2. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!