Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl érzékeny vagy ez szerintetek is csúnya dolog?
Sajnos gyanús a dolog...
Ettől még, ahogy itt többen is leírták, egy csomó más felállás lehetséges, csak ez tűnik a legvalószínűbbnek
"10-es te beteg vagy, kezeltesd magad!"
Miért is? Mert le ostoba k..áztam az 53%ost?
Tán nem érdemelte meg?
Dehogynem, ennél jóval többet is.
Valakit azzal vádolni, hogy tuti, hogy megcsalja a párját, írdatlan súlyos és durva vád. Ez van annyira komoly vád, hogy ha ezzel értelmes, normális ember nem dobálozik látatlanban. És főleg nem kezdi el látatlanban győzködni és hergelni a másik felet mindenkonkrét alap nélkül, hogy téged aztán tuti megcsalnak. Irdatlan károkat lehet ezzel okozni,
Aki az ilyen vádakkal úgy dobálózik, hogy sz..rt se tud a helyzetről, de azért ex katedra látatlanba kijelenti miért ne alapon, mindenféle alap nélkül, ráadásul még hergeli is ezzel a másikat, hogy hát ez a srác biztos megcsal téged - az bizony menjen a kur..a anyjába. És az bizony (ha nő az illető, féfiként más szavakkal írják le ugyanezt) egy ostoba büdös k...a. Finoman fogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!