Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogy tennétek túl magatokat? Depressziós vagyok, úgy érzem meg akarok halni
A barátommal 6,5hónapja szakítottunk(azóta sem tudom túl tenni magam rajta), mert kiderült h megcsalt az általános iskolai legjobb bnőmmel, aki ráadásul a szomszédunk is vagyunk, ill voltunk(társasház)
Mikor eleinte ismerkedtem a barátommal, és leültünk vhova kettesben, mondjuk a ház előtti padra, a lány mindig odajött hozzám köszönni, meg kérdezte h mi újság, ienek.. és a barátom akkor is megjegyezte h szép lány, és jól néz ki.Ez a dolog így többször megtörtént.
Aztán összejöttem a barátommal, és a csajnak is lett 2hétre rá barátja. Szerelem volt mindenki részéről..
Másfél év után a csaj és a barátom leérettségiztek, és mindketten Pestre mentek továbbtanulni.
A csaj itt hagyta a barátját, hétvégente járt haza, és a barátom is itthagyott engem. 7kerület választotta őket el.. a barátom egyre ritkábban járt haza..és elkezdtem gyanakodni, de meg sem fordult a fejemben, h ők ketten:( 2hónapra rá megtudtam, h a lány kidobta a barátját, de akk még nem sejtettem semmit. 1hét után már el sem tudtam érni a barátom, nem vette fel a telóját:S
Aztán rá 1hétre pont mentem a boltba, mikor jöttek kézenfogva a barátom, és a szomszédlány bnőm. Gondolom jött bemutatni az anyjáéknak..
A szivem majdhogynem megszakadt:(:( Tegnap láttam őket újra, és most nagyon depressziós vagyok, 10kilót fogytam, 47 kiló vagyok, és 164cm magas...
szegénykém... ne emészd magad
ha ezeknek ennyit jelentettél akkor a csaj sohasem volt a barátnőd a csávó meg sohasem szeretett téged igazán
nem érdemes ezekért a szarokért depizned
élvezd ki az életet és legyél azokkal akik valójában szeretnek téged
Egyél sok csokit és járj el gyakran futni/kerékpározni, vagy ha van a környéken uszoda, az még jobb. Serkentsd egy kicsit a szervezeted endorfintermelését. :)
Elég gusztustalan módon intézték ezt a dolgot, tény, de próbáld meg magad túltenni ezen. Foglald el magad, járj el bulizni, járj közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!