Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akivel még nem jöttünk össze, de szerintem jó kapcsolat lenne belőle. Mit tegyek, hogy Ő közeledjen? (:
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Egy suliba járunk, és miatt elkezdtem az ebédlőbe is járni. Bejelöltem iwiw-en, meg máshol is. Azóta köszönünk egymásnak, meg párszor beszéltünk msn-en is. Nagyon bejön, meg sokan mondják, hogy összeillünk. Ez szeptember óta tart, ugyanis én most kezdtem a suliban ő meg negyedikes(de még marad 13.ba is). Van köztünk 3 év, de szerintem ez nem baj.
Eddig arról még nem beszéltünk, hogy összejöhetnénk, bár mondta, ha nincs kivel koncertre mennem, nyugodtan szóljak neki....
Most mit csináljak? Menjek oda és öleljem át? Vagy mikor csak ketten vagyunk kérdezzem meg tőle? De nem szeretném én "hordani a gatyát". Vagy msn-en kérdezzek rá? Esetleg várjak egy koncertig?
Kedvesen néz rám, és mielőtt beszéltünk már akkor is volt némi szemezés... :)
beszélünk...
de konkrétan térjek rá a témára?
hogy mondjuk...nem akar-e sétálni/mozizni/inni/csókolózni egy jót/kajálni... :D
és mi mást találjak ki?
általában nem vagyok ilyen gondban, mert hívni szoktak :S
de éppen ez az, hogy Ő nem olyan, mint a többiek.
különleges, és úgy érzem szeretem.
csak lehet, hogy félénk...
de semmiképpen nem szeretném "hagyni" :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!