Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit akar tőlem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem ez a lány?

Figyelt kérdés

3 éve láttam utoljára. Egy suliba jártunk 2x volt köztünk csók mert mindig szórakozott velem akkor, egyik nap kézen fogva mentünk meg volt csók is, a másik nap meg nem szolt hozzám csak nézett mit egy múmia és akkor a barátnői beszéltek helyette hogy hagyjam békén. ezt el játszotta velem négyszer, ötödszörre már hiba könyörgött nekem se ő se a barátnői. Meg meg is fenyegetek engem akkor facebookon hogy a sulinál el intézzük, de csak a szájuk volt nagy, én meg le is tiltottam facebookon. Amikkor velem szórakozott ki derült volt pasija. Három éve nem is beszéltünk de vasárnap be jelölt engem facebookon és el kezdtünk beszélgetni újra.

Küldöm a beszélgetésünket amiket beszéltünk, én már nem hiszek neki. https://www.youtube.com/watch?v=Pmvb2w5KuWw

#fiú #nő #SZÓRAKOZIK?
2016. dec. 24. 17:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek mikkor fog megint fenyegetni. De azért pofa kell, hogy 3 év után úgy tesz mint ha nem is fenyegettek volna meg. Csak nem tudom miért jó ez neki, miért jó játszani velem. Nekem régen bejött a lány nagyon, de most már annyira nem.
2016. dec. 24. 19:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 26. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!