Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar tőlem ez a lány?
3 éve láttam utoljára. Egy suliba jártunk 2x volt köztünk csók mert mindig szórakozott velem akkor, egyik nap kézen fogva mentünk meg volt csók is, a másik nap meg nem szolt hozzám csak nézett mit egy múmia és akkor a barátnői beszéltek helyette hogy hagyjam békén. ezt el játszotta velem négyszer, ötödszörre már hiba könyörgött nekem se ő se a barátnői. Meg meg is fenyegetek engem akkor facebookon hogy a sulinál el intézzük, de csak a szájuk volt nagy, én meg le is tiltottam facebookon. Amikkor velem szórakozott ki derült volt pasija. Három éve nem is beszéltünk de vasárnap be jelölt engem facebookon és el kezdtünk beszélgetni újra.
Küldöm a beszélgetésünket amiket beszéltünk, én már nem hiszek neki. https://www.youtube.com/watch?v=Pmvb2w5KuWw
El olvastad végig hogy miket írt nekem?
A haverom szerint le akar húzni pénzel, és lehet szexelni is akar, és az után tudja meg a pasija akkor lesz a baj. Vagy a lányt ki dobja és akkor a lány elkezd zsarolni fogadjam be a gyerekével.
Miért jó neki hogy szórakozik velem ennyiszer?
Most próbálom el felejteni az egyik lányt mert abba is csalódtam, most meg ez a lány elkezdi előröl.
Annyi szívecskét küldök, amennyit akarsz, azt mondok amit szeretnél hallani, csak töltsed folyamatosan a kártyám:)
Azért, nagyon................1500 forint?? Nő lennék, másfél millával kezdenék. 1500-ra értékeli magát????????????
hagyd. ne foglalkozz vele, már az írásán látszik, hogy suttyó :D
"mijen" stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!