Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedély nélkül meddig működhet egy kapcsolat? Bővebben lent
Még friss a kapcsolat, csak 4 hónapja ismerem. De a szex nem működik, a fiú miatt (szinte sehogy, gondolom nem kell részleteznem).
Én próbáltam türelmes lenni, de lassan elmúlik teljesen az a kicsi szenvedély, tűz is.
De érzelmileg meg elég jól megértsük egymást, nem akarjuk elengedni a másikat, mert úgy érezzük szükségünk van egymásra. Orvoshoz nem akar menni, mert azt mondja a stressz miatt van, de én már nem tudom elhinni hogy az miatt lenne. S így már szinte nem is kívánom vele a szexet.
Bár az is igaz, hogy nem tudunk már naponta találkozni. Sőt. Esetleg 3 hetente, mert ő "nagyon elfoglalt" lett az elmúlt időszakban.
Meddig működhet ez így? Mit kellene tennem/tennünk??
Tapasztalatokra lennék főleg kíváncsi!!
Szerintem a stressz által kiváltott merevedési problémákkal nem szabad viccelni. (Feltételezem, erről lehet szó)
Ez neki sem jó.
Bár lehet, hogy a legjobb megoldás egy párterápia. Ha nagyon szeretnétek egymás mellett maradni...
1,3 hónapja vagyunk együtt. Lángolás sosem volt. Igazán nem mélyült el a kapcsolat. Ennek az oka az, hogy a szex sosem volt jó vele. Eleinte korai magömlések, aztán merevedési problémák, majd már nekem fáj, mert nem tud elmenni, csak hosszú idő után. A merevedési problémák miatt meguntam a szexet. Lassan kialudt a vágy bennem. Ma már ott tartunk, hogy 1 hónapja nem voltunk együtt és a legkevésbé sem kívánom a szexet. Ő nagy nehezen elment orvoshoz, de csak hosszas győzködés után. Antidepresszáns, nyugtatók, szorongásoldók...Én vagyok az 1. kapcsolata, én voltam neki az 1. nő az ágyban. Teli félelemmel, szorongással. A merevedési problémák elvették minden önbizalmát, míg végül teljesen begőzölt, ha szexre került a sor. rettegett tőle. Ez még inkább fokozta a merevedési problémákat. Mára meg eljutottunk oda, hogy kihalt a libidóm. Ha együtt vagyunk, fáj...Ezzel együtt megindultunk a lejtőn...
Szerintem a jó szex a kapcsolatot is elmélyíti és szenvedélyesebbé teszi, az érzelmek is jobban kiteljesednek. Nálunk mivel jó szex sosem volt, így hamar kudarcba is fulladtak a próbálkozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!